Hva gjør Daniel Radcliffe i dag?
Skrevet av:
Publisert:
12.04.2019
Oppdatert:
09.04.2019

Hva gjør Daniel Radcliffe i dag?

Daniel Radcliffe spilte Harry Potter fra han var 10 til han var tjue. Siden da har ingen sett han... Kødda, han har laget noen rå filmer!

Daniel Radcliffe har mer enn nok penger til å slappe av og aldri lage film igjen, men tvert imot har han valgt å spille i haugevis av artige, gode, dårlige og merkelige filmer. Her er ti Radcliffe-filmer fra det siste tiåret!

Swiss Army Man

En rørende, uavhengig dramakomedie med Daniel Radcliffe som et prompende lik og Cotton Eye Joe som gjennomgangstema! Swiss Army Man er det merkeligste, og beste, Daniel Radcliffe har funnet på å lage etter at han gikk tom for Potter-filmer.

Se hvor du kan streame den her!

What If?

Mens romantiske komedier lå døende fra 2005 til 2017, var denne filmen ett av få høydepunkter! Radcliffe spiller en håpløs romantiker som har droppet ut av medisinstudiet. Når han møter Zoe Kazan, oppstår en gnist. Men hun har kjæreste, så de blir venner, en plan som går cirka like bra som i andre romcoms!

Se hvor du kan streame den her.

Les også: Streamingguiden anbefaler 10 romantiske komedier

Kill Your Darlings

Daniel er beat-poeten Allen Ginsberg, en viktig forfatter som kjempet for homofiles rettigheter, ytringsfrihet, legalisering av marijuana og, eh... (sjekker notatene) pedofili. I ung alder møter han de andre legendene Jack Kerouac og William Burroughs. Gjengen utforsker dristige litterære ideer. Så blir det sex, mord og dårlig steming.

Se hvor du kan streame den her!

Horns

Daniel Radcliffe våkner opp med begynnende horn i panna, overnaturlige krefter og beskyldninger om at han har voldtatt og drept kjæresten sin. Da må han selvfølgelig bruke de overnaturlige kreftene til å renvaske navnet sitt og fakke den virkelige gjerningspersonen!

Se hvor du kan streame den her.

Trainwreck

Jeg fant ingen bilder av Daniel Radcliffes rolle i denne Amy Schumer-komedien, for den er merkverdig kort. Schumer og John Cena går på kino for å se den romantiske komedien The Dog Walker, der Daniel selvfølgelig spiller den titulære rollen.

Se hvor du kan streame den her!

The Woman in Black

Renspikka, klassisk skrekk fra manusforfatteren bak Kick-Ass og den kommende Game of Thrones-prequelen. Radcliffe spiller en ung advokat som må reise ut på landsbygda for å rydde opp i papirene til en nylig avdødd klient. Der møter han et vilt creepy spøkelse, og moroa er i gang!

Se hvor du kan streame den her.

Les også: De beste skrekkfilmene fra det siste tiåret

Imperium

Danny boy spiller en etterretningsanalytiker som infiltrerer nynazistiske terrorister i denne intense thrilleren. Jeg var ikke klar for å se Harry Potter som skinhead. Filmen har en imponerende dybde og forstyrrende spenning.

Se hvor du kan streame den her!

Jungle

En mystisk guide forteller Radcliffe og vennene hans at han kjenner en innfødt stamme i Amazonas, og kan lede dem dit. De legger ut på en ekspedisjon, men det går fort skeis, og gutta må kjempe for å overleve!

Se hvor du kan streame den her.

Now You See Me 2

Jeg kan ikke forstå hvorfor denne filmen ikke heter Now You Don't, men sånn ellers... I oppfølgeren til tryllekunstner-thrilleren Now You See Me spiller Daniel en tech-milliardær som har iscenesatt sin egen død og vil ha gjengen med på litt magisk kriminalitet.

Se hvor du kan streame den her!

Victor Frankenstein

James McAvoy er Victor Frankenstein og Daniel Radcliffe er assistenten Igor i denne friske versjonen av Frankenstein-historien, for første gang fortalt fra Igors perspektiv!

Se hvor du kan streame den her.

De utilgjengelige

Dessverre er det et par prosjekter som ikke er å finne i Streamingguiden eller på noen av de norske strømmetjenestene.

  • Miracle Workers er en humorserie der Daniel Radcliffe spiller en engel med ansvar for å besvare menneskers bønner, og Steve Buscemi er en sliten og umotivert Gud. Den kan streames på tjenesten til Canal Digital, men kabelkuttere må smøre seg med tålmodighet.
  • A Young Doctor's Notebook var en kølsvart komiserie basert på en russisk novellesamling fra 1920-tallet. Jon Hamm (Mad Men) spilte den eldre versjonen av Radcliffe, som angret på noen grusomme valg han hadde tatt.
  • Lost in London er en film av Woody Harrelson som ble direktesendt på kino(!). Filmen handler om en av Harrelsons verste opplevelser, og Owen Wilson, Willie Nelson og Daniel Radcliffe er blant skuespillerne som spiller seg selv.

Vi håper noen tar hintet og legger disse til på strømmetjenestene sine!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie