Stream Bonnie og Clyde, leiemorderbarn, vampyrer og kokain
Skrevet av:
Publisert:
29.03.2019
Oppdatert:
29.03.2019

Stream Bonnie og Clyde, leiemorderbarn, vampyrer og kokain

Ukas tema er visst "streamingtitler basert på filmer".

The Highwaymen

Det går ikke mange storslåtte dramaer for voksne på kino lenger, men Netflix drar lasset. Kevin Costner og Woody Harrelson spiller to tidligere Texas Rangers som skal spore opp og drepe de beryktede kriminelle Bonnie og Clyde (kjent fra Bonnie and Clyde), i denne filmen fra regissøren av The Blind Side og Saving Mr. Banks.

Se hvor du kan streame den her!

What We Do in the Shadows

Filmen What We Do in the Shadows er en hysterisk morsom new zealandsk mockumentary fra folka bak Flight of the Conchords og Thor: Ragnarok. Den handler om en gjeng vampyrer som bor i kollektiv. Selv om den nye serien følger originalen ganske tett er dette slettes ingen billig amerikansk nyinnspilling - hele det originale teamet er fortsatt med som manusforfattere og regissører, og den snodige humoren er intakt!

Se hvor du kan streame den her.

Hanna

Nok en serie basert på en film. Denne gangen er det snakk om Hanna, actionthriller-oppvekstdramaet om en liten jente som vokste opp i skogen og ble trent til å bli verdens beste leiemorder. I både filmen og serien forsøker hun å rømme fra CIA og finne ut hvem hun er.

Se hvor du kan streame den her!

The Legend of Cocaine Island

Cocaine-Island.JPG
Cocaine-Island.JPG

True crime av den mest komiske sorten her — en gjeng med inkompetente kriminelle hører vandrehistorien om et enormt lass med kokain som ble nedgravd i Karibien, og legger en ellevill plan for å finne den!

Se hvor du kan streame den her.

I tillegg til alle disse nyhetene byr uka på noen gjensyn: Luther sesong 5, Santa Clarita Diet sesong 3 og Gomorrah sesong 4 dukker alle opp i løpet av helgen.

Følg med for flere hete strømmetips fra Streamingguiden!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie