Se hvor du kan strømme filmer og serier
De ti beste idiotkomediene du kan streame nå
Skrevet av:
Publisert:
19.03.2019
Oppdatert:
29.01.2021

De ti beste idiotkomediene du kan streame nå

Vi har samlet de beste filmene med veldig dumme sentrale karakterer. Sjekk dem ut!

Aller først vil jeg utbringe en skål for likestilling og rettferdighet! Det er i all hovedsak menn som får lov til å spille dumme karakterer på film.

Til tross for utrettelig research har jeg ikke funnet én god komedie med en skikkelig dum kvinnelig hovedkarakter. Den symbolske ellevteplassen går derfor til Amanda Seyfried for den lille men viktige rollen som Karen i Mean Girls.

O Brother Where Art Thou

George Clooney har spilt dumming i fire Coen-brødrene-filmer, men den første er og blir den beste! En satirisk film satt under depresjonen i Mississippi, løst basert på Homers Odysseen. Det høres ikke ut som folkelig idiotkomedie, men det er det! Se hvor du kan streame den her.

Step Brothers

Will Ferrell og John C. Reilly er to voksne menn som fortsatt bor hjemme. Når foreldrene deres forelsker seg i hverandre må de flytte sammen og leve som stebrødre. Denne filmen baserer seg i stor grad på at ordene "Catalina Wine Mixer" høres morsomme ut. Det gjør de, så jeg er revet med. Se hvor du kan streame den her!

Tropic Thunder

Tropic Thunder er en Hollywood-satire der Tom Cruise, Robert Downey Jr., Ben Stiller, Matthew McConaughey, Jack Black, Brandon T. Jackson og Nick Nolte spiller hver sin idiot. Downey ble Oscar-nominert for å spille en dum australsk skuespiller som føler seg kallet til å spille en afroamerikansk Vietnam-soldat. Se hvor du kan streame den her!

The 40 Year-old Virgin

Ideen bak denne filmen oppsto da Steve Carell og Judd Apatow kom på scenen der en voksen mann lyver om å ha hatt sex, og ender opp med å beskrive følelsen av et bryst som "you know, like a bag of sand". Hovedkarakteren Andy er en svært oppegående fyr sammenlignet med Carells Brick fra Anchorman-filmene, men det er jeg som skriver listene her i gården! Se hvor du kan streame den her.

21 Jump Street

Phil Lord og Chris Miller er et regissørpar som får dårlige ideer og gjør dem gode. Denne gangen fikk de nittitallsserien 21 Jump Street i fanget, og genistreken deres var å gjøre den til en komedie der Channing Tatum spiller en politimann som lengter tilbake til glansdagene på high school. Når han får et oppdrag på high school oppdager han til sin forferdelse at kidsa nå til dags liker engasjement og intellekt. Se hvor du kan streame den her!

Dum og dummere

Jim Carrey og Jeff Daniels er to idioter som legger ut på en road trip for å levere tilbake en koffert full av penger til sin rettmessige eier. Se hvor du kan streame den her!

Zoolander

Derek Zoolander er verdens beste mannlige modell. Når mange av vennene hans dør i en bensinbrann bestemmer han seg for å legge karrieren på hylla og fokusere på å hjelpe barn som ikke kan lese særlig bra. Se hvor du kan streame den her!

The Big Lebowski

Hvis du plasserer en femti år gammel stoner spilt av Jeff Bridges midt i et noir-mysterie ender du opp med Den store Lebowski, en av nittitallets morsomste filmer. Se hvor du kan streame den her.

MacGruber

MacGruber er et mesterverk, og her er jeg ikke interessert i å bli motsagt. Denne kjempefloppen er basert på en rekke korte Saturday Night Live-sketsjer om en actionhelt som ikke klarer å komme seg ut av vanskelige situasjoner, og både Will Forte, Kristen Wiig og Val Kilmer er på sitt aller morsomste. Se hvor du kan streame den her!

Idiocracy

Dumme mennesker får masse barn, smarte mennesker får ett eller to. Dette er åpenbart ikke produktivt for arten vår, og den greit elitistiske filmen Idiocracy ser for seg en framtid der en gjennomsnittlig mann fra starten av 2000-tallet er Verdens Smarteste Menneske og må løse problemer som "Hvorfor fungerer ikke åkrene våre? Vi vanner dem jo med ren energidrikke!" Se hvor du kan streame den her.

Nye filmer og serier