The OA kommer tilbake, minst like sprø som sist
Skrevet av:
Publisert:
19.03.2019
Oppdatert:
19.03.2019

The OA kommer tilbake, minst like sprø som sist

På fredag kommer The OA Part II. Amerikanske anmeldere har sett sesongen allerede, og de har mye hyggelig å si!

The OA var en polariserende sci-fi-serie på Netflix, med noen av de sykeste bildene og konseptene vi har sett. En vilt ambisiøs serie fra Brit Marling og Zal Batmanglij, teamet bak den tilsvarende ambisiøse og slående originale filmen Sound of my Voice.

Noen forelsket seg i serien, mens andre aldri helt klarte å komme på riktig bølgelengde. Andre sesong, som har fått navnet The OA Part II, har premiere førstkommende fredag, 22. mars, og de første anmeldelsene fra statene lover at sesongen er minst like god, og minst like kokko.

Les også: Sci-fi-serier du kan streame nå

"Du kommer til å le. Du kommer til å gråte. Du kommer til å gråte av å le eller bare stirre tomt på skjermen mens noen av de merkeligste greiene du noensinne har sett utspiller seg, og du blir bedt om å ta det veldig veldig, veldig alvorlig."

-Ben Travers i Indiewire

"Den andre sesongen er enda mer utfordrende, fordi den ber publikum å vende seg til nye og enda villere lag av seriens puslespill."

-Amanda Bell i TV Guide

Absolutt alle anmeldelsene vi har sett er positive, samtidig som absolutt alle påpeker hvor rar denne serien er! Se hvor du kan streame The OA her.

Nye filmer og serier