Se gutta krutt i ny actionthriller på Netflix nå
Skrevet av:
Publisert:
13.03.2019
Oppdatert:
13.03.2019

Se gutta krutt i ny actionthriller på Netflix nå

All Is Lost-regissøren gir oss Triple Frontier, en film om amerikanske elitesoldater i Sør-Amerika, og alle de kjekke gutta er med. Stream filmen nå!

Ben Affleck er ikke lenger Batman, Oscar Isaac har spilt inn sin siste Star War, Sons of Anarchy er over, så Charlie Hunnam har litt dødtid, Pedro Pascal er død i Game of Thrones og Narcos er over, og ingen hamrer på Garret Hedlunds dør for å kreve en oppfølger til Tron: Legacy.

Hva skal gutta krutt gjøre da? Jo, de skal gjøre ugang i Sør-Amerika!

Den nye Netflix-filmen handler om en gjeng tidligere elitesoldater som samles for å gjennomføre et brekk i Sør-Amerika. Men så går det selvfølgelig skeis, og gjengens ferdigheter, lojaliteter og moral presses til ytterpunktet i et episk kamp for overlevelse.

Triple Frontier kommer fra J.C. Chandor, mannen bak Margin Call, All Is Lost og A Most Violent Year, og er skrevet sammen med Mark Boal (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty).

Filmen har vært i utvikling siden 2011, og navn som Tom Hanks, Johnny Depp, Tom Hardy, Casey Affleck, Mark Wahlberg, Channing Tatum og Will Smith har vært aktuelle for hovedrollene, før vi endte opp med det vanvittige stjernecastet filmen har nå.

Se hvor du kan streame Triple Frontier her!

Nye filmer og serier