6 rå kvinnelige superhelter du kan streame nå
Skrevet av:
Publisert:
05.03.2019
Oppdatert:
23.03.2020

6 rå kvinnelige superhelter du kan streame nå

Damer er utvilsomt underrepresentert blant superhelter både på film og TV. Men Captain Marvel er ikke først ute likevel! Her er seks rå kvinnelige superhelter du kan streame nå.

Wonder Woman

Gal Gadots Wonder Woman dukket opp mot slutten av den kjedelige superheltfilmen Batman v Superman: Dawn of Justice, i en rolle som leverte mye rumpe og litt sjarm. Året etter stilte hun med sin egen film, og ingen var forberedt på hvor bra dette kunne gå! Med rå action, heftige bilder og et tydelig kvinnelig perspektiv leverte Wonder Woman trygt over forventningene.

Se hvor du kan streame Wonder Woman her!

The Wasp

Evangeline Lilly spilte Hank Pyms datter Hope van Dyne i den første Ant-Man-filmen, men i oppfølgeren får hun både sin egen drakt og et navn i tittelen. The Wasp er hyperintelligent og presisjonstrent, i motsetning til de fleste superheltene vi ser på film, og hun har noen nydelig koreograferte actionsekvenser!

Se hvor du kan streame Ant-Man and the Wasp her.

Supergirl

Etter en slapp Supergirl-film på åttitallet fikk karakteren et fantastisk TV-comeback som en del av Arrow-universet. Melissa Benoist er vilt sjarmerende i hovedrollen som Kara Zor-El/Danvers, og serien leverer både drama, humor og action.

Se hvor du kan streame Supergirl her!

Buffy

Buffy the Vampire Slayer kombinerer superkrefter med vampyrer og demoner, snodig dialog og stygge 90-talls-antrekk. En sjelden serie der hver episode føles som en helt ny verden, fra sci-fi-action via musikal til sosialrealistisk studie i sorg etter dødsfall i familien!

Se hvor du kan streame Buffy the Vampire Slayer her.

Elastica

De utrolige er to morsomme og oppfinnsomme superheltfilmer fra Pixar, og den absolutt kuleste superhelten i begge filmene er Elastigirl/Elastica, en svært fleksibel dame som kan fungere som døråpner, gummibåt og sin egen motorsykkel.

Se hvor du kan streame De utrolige her

Se hvor du kan streame De utrolige 2 her

Jessica Jones

Jessica Jones er en supersterk dame som hjemsøkes av en traumatisk fortid og bruker evnene som privatdetektiv og som superhelt til å finne sin mishandler. Senere i år kommer sesong 3 av serien, som blir den siste av Netflix' Marvel-serier.

Se hvor du kan streame Marvel's Jessica Jones her!

Nye filmer og serier