Stream Luke Perrys beste roller
Skrevet av:
Publisert:
05.03.2019
Oppdatert:
05.03.2019

Stream Luke Perrys beste roller

Luke Perry døde i går, etter et hjerteinfarkt forrige onsdag. Han ble 52 år gammel.

Luke Perry var midt i et comeback, etter flere år med rett-på-video-filmer, da han døde i går. I tillegg til braksuksessen Riverdale har han en rolle i Quentin Tarantinos kommende Once Upon a Time in Hollywood, om Charles Manson.

Perry var først og fremst kjent for sin rolle i nittitallsfavorittserien Beverly Hills, 90210. Han spilte bad boy og milliardærsønn Dylan McCay, den kuleste fyren på TV. Serien er dessverre ikke tilgjengelig på noen strømmetjenester i Norge, men her er tre TV-serier og én film du burde sjekke han ut i.

Riverdale

Luke Perrys store comeback kom i form av denne nydelig skrudde tenåringsserien. Riverdale er en mørk, sexy såpeserie basert på de nostalgiske tegneseriene om Archie. Perry spilte Archies far Fred Andrews, den eneste noenlunde oppegående forelderen i byen.

Serien har stanset produksjonen etter nyheten om Perrys død, og vi vet ikke hvordan dødsfallet skal takles av serieforfatterne.

Se hvor du kan streame Riverdale her.

John from Cincinatti

NYPD Blue og Deadwood-skaper David Milch står bak denne ubeskrivelige HBO-serien om Gud og surfing i California. Perry spiller en surfemanager, og skinner når serien er på sitt beste!

Se hvor du kan streame John from Cincinatti her.

Det femte element

I denne kokko sci-fi-filmen spilte Perry Billy Masterson, en amerikansk forskningsassistent som blir angrepet av aliens i Egypt i 1914, mens han leter etter de fem elementene som kan bekjempe ondskap.

Se hvor du kan streame Det femte element her.

Oz

Mot slutten av fjerde sesong av det mørke fengselsdramaet Oz dukker Perry opp. Han spiller en prest som har underslått store summer fra kirken sin, men han er en av de få innsatte som nekter å bruke vold, noe som fører til en tragisk ende.

Se hvor du kan streame Oz her.

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie