De 10 beste filmene og seriene Netflix la ut på fredag
Skrevet av:
Publisert:
28.02.2019
Oppdatert:
10.02.2020

De 10 beste filmene og seriene Netflix la ut på fredag

Netflix la til rundt femti filmer og serier i dag. Vi har samlet ti av de mest spennende!

Nye filmer og serier

The Boy Who Harnessed the Wind

En av verdens beste skuespillere, Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave) debuterer som filmregissør med denne filmen om en gutt i Malawi som byggee en vindturbin til landsbyen sin etter å ha lest om dem på biblioteket. Se hvor du kan streame den her!

River’s Edge

Denne pussige filmen, basert på mangaen med samme navn, foregår på nittitallet og handler om tenåringsjenta Haruna som blir innviklet i et... firkantdrama (hvis det er et ord) med en ensom mann! Se hvor du kan streame den her.

En fars hevn

En intens spansk film om en kirurg som tar loven i egne hender. Når sønnen hans blir brutalt overfalt er han ute etter hevn. Se hvor du kan streame den her!

Tapere

Uansett hvor lite du bryr deg om sport er det vanskelig å ikke bli rørt av underdog- og comeback-historier. Denne dokumentarserien forteller om mennesker som har gjort bitre tap om til triumfer! Se hvor du kan streame den her.

Filmer vi har savnet

Ringenes herre

Netflix har tatt inn de første to filmene i trilogien, før du dessverre må leie Atter en konge fra en annen tjeneste. Men hvis vi ser det fra den lyse siden er den første Ringenes herre-filmen kanskje den beste, og den andre er den med alle de beste Gollum-scenene!

Se hvor du kan streame Ringens brorskap her

Se hvor du kan streame To tårn her

Interstellar

Internetts favorittregissør Christopher Nolan står bak denne filmen om å være far, støvskåla på trædvetallet, relativ tid, intelligent liv osv.. Noen av de kuleste bildene jeg har sett på kino holder seg fortsatt hjemme i stua. Sett deg ned, trykk play og tenk "Oi, Topher Grace er med i denne filmen, Det hadde jeg glemt!" Se hvor du kan streame den her.

Fast & Furious 6

Fast og/eller Furious-serien er en fascinerende franchise. Den har gått fra en relativt lavmælt film om ulovlig gatebilløp i LA til en verdensomspennende actionserie om superhelt-karakterer som gjør klin umulige ting med bilene sine.

Den sjette filmen var den siste som ble regissert av Justin Lin, auteturen som sto for mesteparten av denne forvandlingen. Se hvor du kan streame den her!

Superbad

Jonah Hill har i det siste prøvd å distansere seg fra "bro-komediene" han pleide å spille i. Det er fint og bra at Jonah blir et bedre og mer reflektert menneske, men ikke kast Superbad i samme leir som American Pie og Hangover-filmene!

Dette er en spinnvill komedie med ekte følelser, som viser mye av det vonde med tenårene samtidig som den spyr ut penisvitser. En film som fortjener et gjensyn i kveld! Se hvor du kan streame den her.

Jurassic Park-trilogien

Steven Spielbergs revolusjonerende blockbuster har skrekk, humor og åndsinspirerende øyeblikk. Nå er både originalen og de to oppfølgerne på Netflix!

Se hvor du kan streame Jurassic Park her

Se hvor du kan streame Jurassic Park - Den tapte verden her

Se hvor du kan streame Jurassic Park III her

The Purge

Moroskrekk om økende klasseskiller i USA! Overraskelseshitten The Purge har et idiotisk/genialt premiss. En totalitær amerikansk regjering har bestemt at all kriminalitet er lovlig i 12 timer hvert år. Se hvor du kan streame den her!

Nye filmer og serier