Amy Poehler lager to Netflix-filmer
Skrevet av:
Publisert:
26.02.2019
Oppdatert:
26.02.2019

Amy Poehler lager to Netflix-filmer

Mens debutfilmen Wine Country er på vei mot våre stuer setter Poehler i gang med sin andre langfilm, om en 16 år gammel jente som starter feministrevolusjon på skolen sin.

Amy Poehler er først og fremst kjent som skuespiller fra Parks and Recreation og Innsiden ut, men de siste åra har hun også slått seg opp som produsent for Broad City, Difficult People og den ferske Netflix-serien Russian Doll.

Det er også Netflix som har gitt henne sjansen til å debutere som filmregissør, og i mai får vi se hennes første film, Wine Country, en komedie om en gjeng venner i femtiårslag. Hele SNL-gjengen hennes, med Tina Fey (30 Rock), Maya Rudolph (Bridesmaids), Rachel Dratch (Last Week Tonight) og Ana Gasteyer (Mean Girls), er samlet for anledningen.

Les også: Netflix lager film med alle de kjente menneskene

Netflix er tydeligvis fornøyd med arbeidet, for de har nettopp gitt henne grønt lys til å lage enda en film, basert på YA-boka Moxie.

Boka handler om Viv Carter, en 16 år gammel jente som er lei av forskjellsbehandling og trakassering på skolen. Hun lar seg inspirere av morens fortid i undergrunns-punkbevegelsen Riot Grrrl, og starter en feministisk revolusjon på high schoolen.

Les også: Serier med kompromissløse damer

Snakker vi en ny Mean Girls? Vi krysser fingrene :)

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie