De beste nye filmene på streaming denne uka
Skrevet av:
Publisert:
22.02.2019
Oppdatert:
24.02.2019

De beste nye filmene på streaming denne uka

Kreft-tennis, bra selvbilde, afroamerikansk rulleskøytekultur og arkadespill er stikkordene for ukas streaming-filmer. Legg dem til watchlisten din i Streamingguiden!

Paddleton

Mark Duplass er kongen av Netflix, og det er ikke helt uten grunn. Hans dramafilmer, komedier og thrillere er litt for intime til å få høye besøkstall på kino, samtidig som de byr på originale vendinger, nydelig skuespill og noen latterbomber i stua.

Ukas Duplass-film er Paddleton, der han er spiller en døende mann som ber naboen sin, spilt av Ray Romano. Alle ekser Raymond-komikeren står midt i et heftig comeback, med Vinyl, The Big Sick og Martin Scorseses kommende The Irishman, så vi gleder oss. Se hvor du kan streame den her!

I Feel Pretty

Amy Schumer koser seg i denne komedien om en kvinne som slår hodet kaftig i en spinningtime. Hun våkner opp med tidenes selvbilde, og føler hun seg som den vakreste skapningen på planeten.

Hun får seg en ny jobb, nye venner og nye muligheter før hun plutselig forstår at utseendet hennes egentlig aldri forandret seg! Se hvor du kan streame den her.

United Skates

Du har kanskje ikke et nært forhold til afroamerikansk undergrunns-rulleskøytekultur, og det hadde heller ikke vi før vi så en av årets beste filmer.

Denne kaleidoskopisk levende dokumentaren har fått fenomenale anmeldelser, og handler om USAs siste rulleskøytehaller og deres kamp for å holde kulturen gående. Se hvor du kan streame den her!

Rive-Rolf

Mens Rive-Rolf krasjer internett går på kino har Viaplay sluppet den første Rive-Rolf-filmen for sine abonnenter. Denne familiefavoritten har Disney-varme og -magi kombinert med alt arkadehallen har å by på!

Sarah Silverman (eller Sigrid Bonde Tusvik på norsk) spiller Vanellope/Vanilje, en unik Disney-karakter løst basert på Silvermans egne barndomshistorier! Se hvor du kan streame den her.

Nye filmer og serier