Loki-serie kommer fra Rick and Morty-forfatter
Skrevet av:
Publisert:
18.02.2019
Oppdatert:
18.02.2019

Loki-serie kommer fra Rick and Morty-forfatter

Den kommende serien om Marvel-skurken Loki skal være en historisk komedie på Disney+.

The Hollywood Reporter melder at Rick and Morty-manusforfatter Michael Waldron er serieskaper for den kommende serien der Tom Hiddleston skal spille Loki, Marvel-skurken løst basert på den norrøne luringguden.

Les også: Beste animerte serier for voksne

*SPOILERS FOR MCU-FILMENE*

Loki var en veldig minneverdig karakter i alle Thor-filmene og The Avengers, før han led en vond og permanent død i Avengers: Infinity War, men denne serien foregår etter alt å dømme før dødsfallet. Hvis ikke hadde det ikke vært så mye å lage serie om. Loki som ligger død i 30-60 minutter? Ikke en særlig kul TV-episode.

THR har kilder som sier at serien vil følge Loki som dukker opp gjennom menneskehetens historie, og på merkverdig vis påvirker historiske hendelser.

Les også: Fire nye Marvel-serier

I tillegg til Loki-serien utvikler Disney+ to andre Marvel-serier — én om Vision og Scarlet Witch, og én om Bucky Barnes/The Winter Soldier og Falcon. Begge er planlagt som kanoniske MCU-serier, med skuespillerne fra filmene.

Disney+ er en enorm satsning som vi dekker fortløpende. Vi aner fortsatt ikke når den kommer til Norge, men vi har hittil hørt at den skal ha en hundekjøringsfilm med Torbjørn Harr, en ny Lady og landstrykeren-film, en Muppets-serie, tre nye Star Wars-serier (men ingen filmer) og serier basert på Pixars filmer.

Disney+ skal visstnok også streame hele Disneys film-bibliotek, som ser ut til å vokse nå som Disney er i gang med å kjøpe opp 21st Century Fox.

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie