Disse seriene burde du watchliste
Skrevet av:
Publisert:
15.02.2019
Oppdatert:
21.03.2019

Disse seriene burde du watchliste

Homeland, The Walking Dead og Heimebane starter nye sesonger denne uka, og Netflix har en ny superheltserie!

I videoen øverst i saken kan du se hvordan du går frem for å watchliste dine favorittfilmer og -serier, men vi gir en liten forklaring her også:

Finn du filmen eller serien du vil watchliste på Filmweb eller i Streamingguiden, og trykk på dette ikonet:

Sånn ser det ut!

Om du ikke allerede har logget deg inn på Min Side, gjør du det her. Der har du oversikt over alt du har watchlistet.

The Walking Dead

The Walking Dead er en av verdens mest populære serier, og da er det forsåvidt greit at de ruller ut sesongene sine på rare måter. Sesong 8 gikk på lineær-TV for en stund siden, og har vært tilgjengelig på SF Anytime i flere måneder, for de som er villige til å punge ut 249,-. I dag slippes den på HBO Nordic, og 8. april kommer den på Viaplay.

Watchlist The Walking Dead her!

Heimebane

Heimebane ble en enorm seersuksess for NRK, og nå kommer fortsettelsen. Helena får en tøff start på sesongen når hun må håndtere spørsmål om penger, sponsorer og private eieres innvirkning på fotballbanen.

Watchlist Heimebane her!

The Umbrella Academy

The Umbrella Academy er en snodig ny superheltserie på Netflix. Serien bygger på tegneserien med samme navn, og foregår i en versjon av 1977 der John F. Kennedy aldri ble myrdet. Ellen Page (Juno) er med, og det er også denne apekatten med briller.

Watchlist The Umbrella Academy her!

Strømmeland

Denne serien er skapt for oss, hvis vi stoler på navnet. Martin Beyer-Olsen og Christian Mikkelsen hadde et sketsjeprogram på NRK i fjor, men hvis det var deres Team Antonsen er dette deres Uti vår hage. Hver episode er en sammenhengende episode som satiriserer en TV-sjanger.

Watchlist Strømmeland her!

Homeland

I likhet med The Walking Dead er ikke denne sesongen splitter ny, men nå er den tilbake på Netflix. I sesong 7 tar Carrie opp kampen mot Keane-administrasjonen for å sikre utleveringen av de 200 agentene som ble arrestert under president Keanes ordre i forrige sesong.

Watchlist Homeland her!

Mozart in the Jungle

Mozart in the Jungle er en av de beste Prime-seriene. Den følger en klassisk dirigent og musikkmiljøet i New York. Serien kommer fra Roman Coppola og Jason Schwartzman (Rushmore). I dag slippes fjerde sesong, men det er verdt å catche opp når du har tid!

Watchlist Mozart in the Jungle her!

Nye filmer og serier