Fire nye Marvel-serier
Skrevet av:
Publisert:
14.02.2019
Oppdatert:
14.02.2019

Fire nye Marvel-serier

Howard the Duck er én av Marvel-heltene som får nye animerte serier.

Denne uka annonserte den amerikanske strømmetjenesten Hulu fire helt nye animasjonsserier basert på Marvel-tegneserier. Hulu er ikke tilgjengelig i Norge, så vi vet ikke hvor disse seriene dukker opp på norske skjermer.

Alle seriene ser ut til å være animerte humorserier for voksne, med etablerte produsenter.

Det er mulig seriene ender opp på den kommende tjenesten Disney+, men inntil videre vet vi heller ikke når den blir lansert for oss nordmenn.

Les også: Toppliste: Beste animerte serier for voksne

Dette er seriene:

Howard The Duck

Howard the Duck er kanskje best kjent for en veldig dårlig familiefilm fra åttitallet, men tegneseriene den filmen bygger på er langt mørkere og morsommere.

Clerks-regissør Kevin Smith produserer den serien.

MODOK

Patton Oswalt, en fantastisk komiker som kanskje er best kjent for å ha spilt hovedrollen i Rottatouille, skal produsere MODOK.

MODOK står for Mechanized Organism Designed Only for Killing, og er en superskurk fra Marvel-universet med et enormt hode.

I serien skal han «kjempe for å opprettholde kontroll over sin onde organisasjon og krevende familie.» Det høres oppriktig morsomt ut!

Les også: Tegneserie-TV du kan streame nå

Hit-Monkey

Hit-Monkey er den nyeste av Marvel-seriene som får TV-versjoner. Han er (utrolig nok) en apekatt og leiemorder. Serien kommer fra regissørene av Office Christmas Party.

Tigra & Dazzler

Tigra og Dazzler er to kvinnelige karakterer fra X-Men-universet. Tigra er en superheltinne med tigerblod, og Dazzler er en superhelt-popstjerne. De har ikke historisk sett vært en duo, men vi gleder oss! Serien er produsert av komiker Chelsea Handler.

Les også: Streamingguiden anbefaler 8 animerte superheltfilmer

Nye filmer og serier