Deadwood-film kommer denne våren
Skrevet av:
Publisert:
11.02.2019
Oppdatert:
11.02.2019

Deadwood-film kommer denne våren

Tretten år etter at det brutale westerndramaet ble kansellert kommer Deadwood tilbake som en HBO-film.

Deadwood er en klassisk HBO-serie. David Milch, fyren bak NYPD Blue, fikk et enormt budsjett og frie tøyler til å skape sitt eget western-univers, og etter Sopranos var den med på å etablere TV-serier (og da, i første rekke, HBO-serier) som en fullverdig konkurrent til kvalitetsfilm.

Allerede da serien tok slutt etter tre sesonger i 2006, avtalte Milch og HBO at de skulle følge opp Deadwood med én eller flere TV-filmer, men de dukket aldri opp. Før nå.

Les også: True Detective er tilbake

Deadline kan melde at Deadwood-oppfølgeren skal slippes i løpet av våren, men ingen dato er satt ennå. Dette er vill spakulasjon, men det kan hende den blir sendt rett etter årets største TV-hendelse, Game of Thrones-finalen?

Ian McShane og Timothy Olyphant kommer tilbake til filmen, og hittil er også Molly Parker,Paula Malcomson,John Hawkes,Anna Gunn,Dayton Callie,Brad Dourif, Robin Weigert,William Sanderson,Kim Dickens og Gerald McRaneybekreftet.

Les også: Dette vet vi om Game of Thrones-prequelen

Hele castet er altså på plass, med unntak av Powers Boothe og Ralph Richeson, som har dødd siden siste sesong gikk i 2006, og Titus Welliver, som spilte Silas Adams.

I tillegg til Deadwood-filmen skal HBO Nordic fylle våren med blant annet siste sesong av Game of Thrones, andre sesong av Big Little Lies, det historiske dramaet Chernobyl og den omstridte Michael Jackson-dokumentaren Leaving Neverland.

Se hvor du kan streame Deadwood her!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie