Topp 10 morsdagsfilmer du kan streame nå
Skrevet av:
Publisert:
10.02.2019
Oppdatert:
07.02.2019

Topp 10 morsdagsfilmer du kan streame nå

Gratulerer med morsdagen! Skal du se en film med mamma? Her er ti gode valg!

Waitress

Waitress er en enormt sjarmerende film. Den handler om en ung kvinne som vil komme seg vekk fra den liten byen hun bor i, men blir holdt tilbake av et voldelig ekteskap, en kjip jobb og en uønsket graviditet. Dette får filmen til å virke dyster, men det renner over av sjarm, positivitet og bakstverk. Se hvor du kan strema den her!

Les også: Kliss! Klass! Kjærlighet på pinne

Mamma Mia! og Mamma Mia! Here We Go Again

Mamma Mia-filmene har tynne plott og skrullete karakterer, men hvis du vil se et varmt mor og datter-forhold, sang, dans og greske ferieparadis, er dette morsdagsfilmene for deg!

Se hvor du kan streame Mamma Mia! her.

Se hvor du kan streame Mamma Mia! Here We Go Again her.

Blindsone

Hvis du tåler litt vonde morsdagsfilmer er denne å anbefale. I Tuva Novotnys regidebut får vi se Pia Tjelta og Anders Baasmo Christiansen som to foreldre som må lære å forstå sin datters krise. Se hvor du kan streame den her!

Modig

Dette ble dekket til av filmens trailere, med Pixars Modig er en film om mødre, døtre og bjørner! Den første Pixar-filmen med en kvinne på regisiden fanger følelsesregisteret i morsrollen, og tvinger fram en tåre hos de aller fleste! Se hvor du kan streame den her.

The Kids Are All Right

Annette Bening og Julianne Moore er to mødre med tenåringsbarn. Barna vil ha kontakt med sine biologiske fedre, og etterhvert dukker Mark Ruffalo opp. som bestilt. Han tar mer og mer plass i den svært åpne familien. Se hvor du kan streame den her!

The Big Sick

En selvbiografisk romantisk komedie skrevet av Kumail Nanjiani (som også spiller hovedrollen) og Emily Gordon. Emily havner i et koma kort tid etter at hun og Kumail har begynt å date, og på sykehuset møter han foreldrene hennes (Ray Romano og Holly Hunter) for første gang! Se hvor du kan streame filmen her.

Les også: Streamingguiden anbefaler 10 romatiske komedier

The Parent Trap

To jenter finner ut at de er tvillinger som har vokst opp hos hver sin forelder. De bestemmer seg så for å bytte plass, og lure foreldrene deres (Dennis Quaid og Natasha Richardson) til å bli sammen igjen. Se hvor du kan streame den her!

Lion

Filmen er basert på den sanne historien om Saroo Brierley, som ble fraskilt fra familien sin i en liten landsby i India da han var fem år gammel. Han ble adoptert og vokste opp med en familie i Australia, men som 25-åring fant han landsbyen han vokste opp i på Google Earth! Se hvor du kan streame den her.

Baby Mama

Baby Mama har vidunderduoen Tina Fey og Amy Poehler i hovedrollene, og handler om en forretningskvinne som i får vite at hun ikke kan bli gravid. Hun ansetter den umodne og slitsomme Angie Ostrowski som surrogatmor. Se hvor du kan streame den her!

Les også: Serier med kompromissløse damer

Spanglish

En meksikansk alenemor, med lite penger og begrensede muligheter, søker et bedre liv for seg og datteren. Hun flytter til Los Angeles, men er isolert fra amerikansk kultur inntil den dagen hun får jobb som husholderske for en velstående amerikansk familie. Paz Vega stråler, og Adam Sandler bidrar med overraskende dybde i denne dramakomedien! Se hvor du kan streame den her.

Hvis du av en eller annen grunn ikke er en morsdagsentusiast, kan du se på den lyse siden: Moren din er bedre enn disse film-foreldrene.

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie