Ukas beste nye serier
Skrevet av:
Publisert:
08.02.2019
Oppdatert:
07.02.2019

Ukas beste nye serier

Klovn er tilbake! Det er også en fantastisk sci-fi-serie, døve mennesker og to rå dronninger.

10 serier hadde sesongpremiere på norske strømmetjenester denne uka. Dette er de du burde sjekke ut!

Klovn sesong 7

I seks sesonger var Klovn Skandinavias beste kjendiser-spiller-seg-selv-cringe-humor-serie. Serien tok seg en pause i 2009, og etter et avbrekk med to filmer er serien tilbake med sin syvende sesong denne uka. Sesongen hadde premiere på dansk TV 2 i august, og nå kan vi se den her på nissebjerget.

I sesong 7 har Casper blitt sammen med Aqua-Lene, men hun er ikke den eneste nordmannen som dukker opp. Morten Ramm og Nils Ole Oftebro stiller også opp, så dette blir vondt og flaut! Se hvor du kan streame den her.

The Expanse sesong 3

The Expanse er en episk science fiction-serie som har blitt sammenlignet med Game of Thrones. De første to sesongene av serien ble i Norge lansert på Netflix, men i dag tar Prime over de første to sesongene, og slipper en helt ny sesong. Se hvor du kan streame den her!

This Close

Dette er intet mindre enn en dramakomedie om to døve mennesker som sliter seg gjennom de vanskelige tjueåra i Los Angeles! Se hvor du kan streame den her.

2 Dope Queens sesong 2

2 Dope Queens er en fantastisk podcast som ble til en pussig fire episoder lang serie på HBO. Nå begynner sesong 2, der Lupita Nyong'o og Daniel Radcliffe er blant gjestene. Se hvor du kan streame den her!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie