Snyder tar zombiegrep igjen
Skrevet av:
Publisert:
30.01.2019
Oppdatert:
30.01.2019

Snyder tar zombiegrep igjen

Zack Snyder bretter opp ermene for en skrekkelig regijobb.

Han skal både regissere og produsere Army of the Dead.

Det er, som navnet antyder, zombiemoro i sikte - noe som ikke er første gang for Snyders del. Han regisserte som kjent Dawn of the Dead (2004).

Den nye filmen lages for Netflix, og Snyder sier han selv har klekket ut ideen, men at han overlater manusarbeidet til Joby Harold.

Snyder har de siste årene arbeidet med DC Comics-filmene Man of Steel, Batman V Superman: Dawn of Justice og Justice League. Men han avbrøt etterarbeidet på Justice League da datteren gikk bort i mars 2017. Han har siden holdt en lav profil, men han og produsentkona Deborah har blant annet involvert seg i prosjekter som gir oppmerksomhet til selvmord.

Nå sier regissøren at det føles bra å skulle jobbe med film igjen.

– Jeg tror det kan bli et godt renselsesarbeid, det å jobbe med noe morsomt og episk, noe som er fullstendig galskap, og gjøre det på best mulig måte, sier regissøren til Hollywood Reporter.

Ifølge planen går Army of the Dead i innspilling til sommeren. Det skal handle om et knippe leiesoldater som drar på pengejakt til Las Vegas - til tross for at et større zombieutbrudd herjer i ørkenbyen.

Nye filmer og serier