Ny George R. R. Martin-serie på Netflix, og 4 andre premierer
Skrevet av:
Publisert:
01.02.2019
Oppdatert:
04.02.2019

Ny George R. R. Martin-serie på Netflix, og 4 andre premierer

Dette er ukas beste seriepremierer på streaming. Se dem på Netflix, Viaplay og NRK!

Nightflyers

Nightflyers-2.JPG
Nightflyers-2.JPG

Først ut har vi en ny serie basert på Game of Thrones-forfatter George R.R. Martins kortroman Nightflyers.

I framtiden er jorda i ferd med å bli ødelagt, idet en gjeng oppdagelsesreisende reiser avgårde på det mest avanserte skipet i galaksen, The Nightflyer, for å fange opp et mystisk romvesen som kan holde nøkkelen til deres overlevelse.

Etter hvert som mannskapet nærmer seg måler, oppdager de at skipets kunstige intelligens kan styre dem inn i døden. Se hvor du kan streame den her!

Russian Doll

Vi følger Nadia, spilt av serieskaper Natasha Lyonne fra Orange is the New Black, gjennom en helvetesfest til hennes ære i New York. Hun lever 36-års-dagen sin om og om igjen i denne ukonvensjonelle komiserien. Amy Poehler er en av produsentene, så vi har store forhåpninger. Se hvor du kan streame den her!

Hidden

En svensk thriller med Pia Tjelta, med hint av det overnaturlige. Historien er inspirert av romanen Førstefødt av Filip Alexanderson. Vi får møte en skjult verden midt i Stockholm, fylt av mystikk og rituelle drap! Se hvor du kan streame den her.

Dark Heart

Tom Riley (Da Vinci's Demons) spiller en etterforsker med en mørk fortid som blir hjemsøkt av drapet på foreldrene sine i denne mørke serien på NRK. Han forsøker å oppklare en serie sadistiske drap på antatt pedofile. Se hvor du kan streame den her!

Heks for alltid

heks-for-alltid.JPG
heks-for-alltid.JPG

Netflix har en ny hekseserie, men dette er ikke helt Sabrina. Denne colombianske serien følger Carmen, en 19 år gammel heks og slave. Hun skal til å bli brent på bålet for å ha forelsket seg i en hvit mann, men en gammel trollmann gir henne muligheten til å reise i tid til den gang ingen trodde på hekser. Sånn ender hun opp i dagens Colombia. Denne serien høres spinnvill ut, og står definitivt på min watchlist! Se hvor du kan streame den her.

Og ellers, da?

Var ikke det nok streamingtips for deg? Nei altså, jeg har tidligere nevnt I Am the Night, den nye serien med Chris Pine som kom på tirsdag, og denne uka kom det også en rekke nye filmer på streaming. De tre beste har vi her!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie