Stream en kanin, to journalister og en livredd Jake Gyllenhaal
Skrevet av:
Publisert:
02.02.2019
Oppdatert:
02.02.2019

Stream en kanin, to journalister og en livredd Jake Gyllenhaal

Dette er ukas tre beste nye filmer på streaming!

Velvet Buzzsaw

Netflix har sluppet en snodig, satirisk skrekkfilm med Jake Gyllenhaal fra regissør og manusforfatter Dan Gilroy. Den samme duoen sto bak Nightcrawler, og nok en gang er det tørrvittig brutalitet som står på menyen.

En fryktet kritiker, en iskald gallerieier og en ambisiøs assistent får tak i maleriene til en nylig avdød kunstner. Så begynner folk å dø. Hvis du vil se en film om kommersialisering av kunst som dessuten er morsom og skremmer vettet av deg er dette ukas heteste tips. Se hvor du kan streame den her!

Petter Kanin

Få barnebokfigurer er så sjarmerende som de man finner i Beatrix Potters univers. Historien om eventyrlystne Petter Kanin fortelles her i en helt ny versjon, der dyrene må kjempe mot den nye bonden for å kunne spise fra hagen hans! Se hvor du kan streame den her.

Breslin And Hamill: Deadline Artists

HBO har sluppet en dokumentar om to morsomme, viktige og liberale journalister fra andre halvdel av 1900-tallet i New York. Jimmy Breslin og Pete Hamill skrev romaner, kronikker og nyhetssaker. Breslin med Son of Sam og hans kolonne etter John F. Kennedys begravelse

I 50 år så de på menneskelige sider av sakene, og deres banebrytende innvirkning på journalistikken er fortsatt viktig. Se hvor du kan streame den her!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie