Topp 3 filmer du kan streame denne uka
Skrevet av:
Publisert:
26.01.2019
Oppdatert:
25.01.2019

Topp 3 filmer du kan streame denne uka

Det er alltid nye filmer å streame, og denne uka har vi samlet de tre beste nyhetene på abonnementstjenester.

Logan

Det er 2029, ingen mutanter har blitt født siden 2004, verden har gått til helvete igjen, Wolverine har blitt gammal og nesten alt håp er ute.

Det er nok vanskelig å finne en mørkere og mer voksen superheltfilm enn Logan, en løs adaptasjon av Old Man Logan. Filmen er har noen brutale scener, men også mye hjerte, humor og oppfinnsomhet, og Hugh Jackman gir absolutt alt i hans påstått siste X-Men-film.

Se hvor du kan streame den her!

Se også: Topp 10 Stan Lee-filmer

Polar

La meg først og fremst påpeke at Mads Mikkelsen spiller hovedrollen i én film som heter Polar og én som heter Arctic, begge med nært forestående premierer. Jeg vet ikke om agenten hans skal applauderes eller sparkes.

Dernest: Polar er en kokko leiemorder-film med handling fra kaldeste Canada. Regissert av svenske Jonas Åkerlund (Small Apartments), basert på en tegneserie og med Vanessa Hudgens fra High School Musical, Katheryn Winnick fra Vikings og Matt Lucas fra Little Britain!

Se hvor du kan streame den her.

You Were Never Really Here

Som bildet tilsier er dette ikke You Were Never Really Here en særlig hyggelig opplevelse, men et samlet korps av norske anmeldere lovpriser Lynne Ramsays gripende mørke hevnfilm, og Joaquin Phoenix' Cannes-vinnende hovedrolleprestasjon.

Tenåringsdatteren til en profilert politiker er forsvunnet, og gjennom noen bakveier finner faren fram til den traumatiserte krigsveteranen Joe, som legger ut på et hevnoppdrag gjennom samfunnets verste og mest korrupte kretser.

Se hvor du kan streame den her!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie