Black Monday og 4 andre streaming-premierer i dag
Skrevet av:
Publisert:
21.01.2019
Oppdatert:
21.01.2019

Black Monday og 4 andre streaming-premierer i dag

Det er fortsatt tre måneder igjen til siste sesong av Game of Thrones, men HBO Nordic er ikke interessert i å bremse innholdstoget.

I forrige uke hadde prestisjeserien True Detective sesongpremiere, og de nye episodene høster lovord og anmeldelser på nivå med første sesong.

I dag ligger tredje episode ute, men det er også sesongpremiere på hele fem humorserier!

Black Monday

Denne nye serien fester et rølpete blikk på aksjekrakket «Black Monday» i 1987. Serieskaperen er David Caspe (Happy Endings, som dessverre ikke kan streames), og Seth Rogen er produsent. Ved siden av skuespillerkarrieren står han bak serien Preacher, og han skrev manus til blant annet Superbad og Sausage Party.

På rollelista står en av verdens beste skuespillere, Don Cheadle (Crash, Ocean’s-filmene, Marvel-filmene), Andrew Rannells (Girls), Regina Hall (Girls Trip) og Paul Scheer (Veep). En bra gjeng, og vi er spent på hva de har kokt opp!

Se hvor du kan streame den her.

High Maintenance

En kult-favoritt basert på en webserie som har inspirert blant annet en av fjorårets beste norske serier, Oslo Zoo. Vi følger en fyr som leverer marijuana i Brooklyn.

På jobb møter han ulike mennesker og situasjoner, og episodene kan være morsomme, såre eller skremmende. Hvis du har gått glipp av denne rå serien kan vi glede deg med at du kan hoppe inn når som helst — for eksempel første episode av sesong 3, som er ute nå.

Se hvor du kan streame den her!

SMILF

SMILF er en serie av og med Frankie Shaw fra Mr. Robot. Hun spiller en alenemor, og tittelen insinuerer at noen (seeren?) gjerne vil gi henne spesiell oppmerksomhet av den intime sorten.

Tittelen er kanskje sliten, men serien er både varm og ærlig, og kan minne om en litt mer lettbeint versjon av Shameless. Andre sesong begynte i dag!

Se hvor du kan streame den her.

Crashing

Delvis selvbiografiske serier der standup-komikere spiller seg selv er ofte en slitsom sjanger, men komiker Pete Holmes har laget den mest sympatiske versjonen vi har sett.

Pete er en kjedelig kristen fyr som flytter til Det digre eplet, New York City, USA etter at kona har forlatt han. Første episode av tredje sesong ble sluppet i dag, og Pete har kommet tilbake fra sin aller første turné.

Se hvor du kan streame den her!

Real Time with Bill Maher

Bill Maher er en fyr som skaper splittelse, med bastante politiske meninger og et fyrverkeri av et debattprogram. Første episode av sesong 17 (!) blir sluppet i dag, så fort HBO Nordic får tekstet den!

Se hvor du kan streame den her.

Nye filmer og serier