Gratulerer med dagen, Jim Carrey
Skrevet av:
Publisert:
17.01.2019
Oppdatert:
14.01.2019

Gratulerer med dagen, Jim Carrey

Strengt tatt burde denne artikkelen hete «Happy birthday, Jim Carrey» siden mannen sannsynsligvis ikke kan ett ord norsk. Likevel kliner vi på med ti Carrey-favoritter du kan streame nå!

Kidding

Mr. Pickles er en varm barne-TV-programleder som sliter med å gå videre etter sønnens død. Denne morsomme dramaserien følger han gjennom hverdagen, og det er det beste vi har sett fra Jim på flere år. Se hvor du kan streame den her!

Dum og dummere

Klassisk slapstick-Carrey her. Han og Jeff Daniels er to idioter som legger ut på en road trip for å levere tilbake en koffert full av penger til sin rettmessige eier! Se hvor du kan streame den her.

Bruce Almighty

I denne filmen går ikke ting helt Jims vei, og han mister jobben som TV-reporter. Han legger skylda på Gud og synes Gud burde miste jobben istedenfor han. Gud (Morgan Freeman) tar han på ordet, og Jim Carrey leker Gud i halvannen time. Se hvor du kan streame den her!

Evig solskinn i et plettfritt sinn

En av mine aboslutte favorittfilmer er denne hjerteskjærende filmen med Jim Carrey og Kate Winslet som to litt ødelagte mennesker. Den er så ubeskrivelig (og så god) at den har endt opp på Filmwebs topplister over både romantiske filmer og thrillere! Se hvor du kan streame den her.

Liar, Liar

En advokat som ikke kan lyve er en ganske ubrukelig advokat, men det er også et utgangspunkt for en god Jim Carrey-familiefilm. Lite handling, slapstick, gummitryne og en fin moral er en vinnende kombinasjon. Se hvor du kan streame den her!

Jeg, meg og Irene

Til tross for en kronglete oversatt tittel er dette en film som er verdt et gjensyn. En delstatspolitimann har holdt sinnet sitt inne så lenge at han etter en psykotisk episode får to personligheter! Se hvor du kan streame den her.

The Truman Show

Denne vilt creepy filmen følger Truman, en fyr som bor i en idyllisk by der alle andre enn han er skuespillere. Et TV-team har fulgt livet hans i 30 år, og først nå begynner han å ane at noe er galt. Se hvor du kan streame den her!

The Cable Guy

Hva hvis en Jim Carrey-karakter var virkelig? Det hadde ikke vært hyggelig eller morsomt, men skummelt og kanskje litt trist, og akkurat det utforsker denne mørke komedien om Chip, en i overkant innpåsliten kabel-TV-montør! Se hvor du kan streame den her.

Masken

En av de første vellykkede tegneseriefilmene var Masken, der en helt vanlig fyr kommer over en magisk maske som ømgjør han til tegnefilm-gærningen Masken.

«I hate smoking sections. Unless we're talking about "The Mask" w/ Jim Carrey, in which case the "smoking" section is my favorite part!»

Se hvor du kan streame den her!

Jim og Andy

Jim Carrey, nå voksen og livstrøtt, reflekterer over den gangen han ble helt koko i huet av å «være» Andy Kaufman under innspillingen av Man on the Moon. Videomaterialet fra nittitallet var ment å bli til en DVD-dokumentar, men filmdistributøren nektet å gi det ut, ettersom det får Jim til å virke utilregnelig.! Se hvor du kan streame den her.

Nye filmer og serier