Ingen nye Star Wars-filmer på Disney+
Skrevet av:
Publisert:
07.01.2019
Oppdatert:
07.01.2019

Ingen nye Star Wars-filmer på Disney+

Disneys nye strømmetjeneste Disney+ kommer til USA i høst, og vi regner med at Norge følger etter. Men det blir ingen nye Star Wars-filmer på tjenesten.

Disney+ skal blant annet slippe tre nye Star Wars-serier og serier basert på Marvel og Pixars filmer, i tillegg til nye filmer og hele Disneys film-bibliotek.

Men ifølge Disney-sjefen Bob Iger skal alle framtidige Star Wars-filmer ha premiere på kino før du kan streame dem. Dette sier han i et intervju med finansmagasinet Barron.

Les også: Thorbjørn Harr spiller i ny Disney-film

Selv om den forrige Star Wars-filmen, Solo: A Star Wars Story, tapte en liten sum for Disney-konsernet, er de igang med mange nye filmer.

I desember får vi se den niende episoden. Rian Johnson skal skrive en trilogi, Game of Thrones-forfatterne skal skrive en trilogi og det ryktes om flere andre frittstående filmer. Og alle disse filmene skal altså ha kinopremiere.

– Vi har ikke tenkt å lage en Star Wars-film for denne plattformen. Når alle går ut i helgen, og du har en film som tjener 200 millioner dollar i åpningshelgen, skaper det en buzz som øker verdien. Vi liker det. Og til slutt kommer filmene til å ende opp på tjenesten.

Iger røper også at det ennå ikke er bestemt hva tjenesten skal koste, men regner med at månedsavgiften blir lavere enn et Netflix-abonnement.

Les også: Du kan streame Disneys nyinnspillinger nå

Lyst på flere streamingtips? Meld deg på nyhetsbrevet vårt, rett under denne artikkelen, så får du tips og nyheter tilsendt hver uke!

Nye filmer og serier