Stream Golden Globe-vinnerne nå
Skrevet av:
Publisert:
07.01.2019
Oppdatert:
07.01.2019

Stream Golden Globe-vinnerne nå

I år er alle vinnerseriene tilgjengelig på streaming i Norge, og her kan du se dem.

Den årlige Golden Globe-utdelingen fant sted i natt. De fleste filmene som ble nominert eller vant har ikke kommet på norske strømmetjenester ennå, men alle vinnerseriene er tilgjengelige! Vi har oversikten.

The Americans

The Americans, den kritikerroste serien om sovjetiske KGB-agenter som lever et tilsynelatende vanlig liv i en amerikansk forstad, har tatt kvelden i USA etter seks sesonger. Den siste sesongen vant Golden Globe for beste dramaserie. På Netflix finner du de første fem, men inntil videre er den prisvinnende sesongen ikke tilgjengelig i Norge. Se hvor du kan streame den her!

Killing Eve

Prisen for beste kvinnelige skuespiller i en dramaserie gikk til Sandra Oh for Killing Eve, en nydelig thriller om gjensidig fascinasjon mellom en MI5-analytiker og en psykopatisk leiemorder. Jeg skrev om Killing Eve allerede i mai, og står inne for min anbefaling! Se hvor du kan streame den her.

Bodyguard

Richard Madden, Robb Stark fra Game of Thrones, vant prisen for beste mannlige skuespiller i en dramaserie. I serien Bodyguard spiller han rollen som en bodyguard med PTSD. Han blir satt til å beskytte en politiker som står for alt han er imot. Se hvor du kan streame den her!

The Kominsky Method

Den store humor-vinneren, som stakk av med både prisen for beste komi- eller musikalserie og for beste mannlige skuespiller i en sådan, var The Kominsky Method. Michael Douglas vant skuespillerprisen for rollen som Sandy Kominsky, en skuespiller som for mange år siden hadde en kortvarig stjernestatus, og nå holder kurs. Se hvor du kan streame den her!

The Marvelous Mrs Maisel

Rachel Brosnahan var årets beste kvinnelige skuespiller i en komiserie. The Marvelous Mrs. Maisel, som vi blant annet har skrevet om i vår liste over de beste seriene på Prime, kommer fra skaperne av Gilmore Girls. Serien handler om en jødisk husmor som starter en standup-karrierei New York på 1960-tallet! Se hvor du kan streame den her.

The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story

The Assassination of Gianni Versace har ikke fått like mye oppmerksomhet som forgjengeren, The People vs OJ Simpson, men det er en sterk og underholdende krimserie basert på en sann historie. Sesongen vant prisen for beste miniserie eller TV-film, og Darren Criss (kjent fra Glee og for å ha skrevet A Very Potter Musical) vant prisen for beste mannlige hovedrolle i en miniserie eller TV-film! Se hvor du kan streame den her.

Escape at Dannemora

Prisen for beste kvinnelige hovedrolle i en miniserie eller TV-film gikk til Patricia Arquette (Boyhood). I Escape at Dannemora, som vi skrev om her, spiller hun en gift fangevokter som hjelper to mordere, som hun også ligger med, med å rømme fra fengselet Dannemora. Se hvor du kan streame den her!

Ein engelsk skandale

Ben Whishaw, kjent fra de nyeste Bond-filmene og The Hour, vant prisen for beste mannlige birolle i en miniserie eller TV-film for A Very English Scandal, eller «Ein engelsk skandale», som den heter her til lands. Den handler om Jeremy Thorpe-skandalen, der en prominent politiker ble anklaget for å ha hatt et homofilt forhold, og deretter forsøkt å drepe sin tidligere partner! Se hvor du kan streame den her.

Sharp Objects

Denne serien er basert på en bok fra dama som skrev Gone Girl, og vi har skrevet om den i vår liste over 10 serier du ikke har fått med deg ennå. Brutale drap i Missouri fører til en oppnøsting av vond familiehistorikk, og Patricia Clarkson vant prisen for beste kvinnelige birolle i en miniserie eller TV-film for å ha spilt Adora Crellin, den overbærende moren. Se hvor du kan streame den her!

Lyst på flere streamingtips? Meld deg på nyhetsbrevet vårt, rett under denne artikkelen, så får du tips og nyheter tilsendt hver uke!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie