Stream det beste fra 2018
Skrevet av:
Publisert:
10.01.2019
Oppdatert:
07.01.2019

Stream det beste fra 2018

Det kom så mye bra film i 2018. Stream våre favoritter nå!

2018 er såvidt forbi, men allerede er noen av fjorårets aller beste filmer tilgjengelig på abonnement-tjenester som Netflix, Viaplay, HBO Nordic og TV2 Sumo/CMore. Her er 13 anbefalinger fra Streamingguiden!

The Death of Stalin

En av 2018s morsomste filmer kom fra Armando Iannucci, fyren bak Veep. I likhet med Veep er dette en hysterisk komedie om kjipe politikere, men den er også merkverdig historisk korrekt! Se hvor du kan streame den her.

Jumanji: Welcome to the Jungle

Hvem ville trodd at en body-swap-oppfølger til Jumanji med Jack Black og Dwayne "Steinmannen" Johnson kunne være så morsom og oppfinnsom? Ikke meg ihvertfall, så Jumanji 2 ble en av årets største overraskelser. Se hvor du kan streame den her!

To All the Boys I've Loved Before

Netflix har sluppet ganske mange romantiske komedier i år, og min favoritt er To All The Boys I've Loved Before, om en high school-jente som plutselig blir konfrontert med sine tidligere forelskelser. Sjarm og varme til fingerspissene! Se hvor du kan streame den her.

The Ballad of Buster Scruggs

The Ballad of Buster Scruggs er seks kortfilmer skrevet og regissert av Coen-brødrene, om døden i ville vesten. Historiene brer seg fra det tørrvittig dystre til rene musikalnumre, så dette er et must for Coen-fans. Se hvor du kan streame den her!

The Tale

Nå har vi pumpet lista med nok sjarm og godvilje til å inkludere en skikkelig vond film. The Tale handler om en kvinne som gradvis erkjenner at hun ble utnyttet og voldtatt som barn, og bygger på regissørens egne erfaringer. Se hvor du kan streame den her.

Call Me By Your Name

Denne varme og rørende filmen om forelskelse i Nord-Italia vant en Oscar for beste filmatisering, og har både nydelige bilder og fantastiske prestasjoner fra nykommer Timothée Chalamet og Armie Hammer. Se hvor du kan streame den her!

Black Panther

Marvel-filmen Black Panther er regissør Ryan Cooglers afrofuturistiske actionfilm med afrikanske aksenter, gøyal teknologi og Michael B. Jordan som en av Marvels beste skurker! Se hvor du kan streame den her.

Privatliv

Kathryn Hahn spiller en som jobber så iherdig for å bli gravid at det setter hennes forhold til mannen sin på kanten. Et av 2018s beste dramaer ble sluppet rett på streaming, og vi anbefaler deg å ta en titt. Se hvor du kan streame den her!

The Florida Project

The Florida Project hadde kinopremiere i februar og ble fort ansett som en av årets beste filmer. Filmen er en oppslukende energibombe med Willem Dafoe og en gjeng barn som vokser opp på motellene utenfor Disney World. Se hvor du kan streame den her!

Norske byggeklosser

Hvordan toppe Pål Bang-Hansens klassiker der Rolv Wesenlund spiller åtte roller? Jo, du hyrer inn Atle Antonsen til å spille elleve roller! Årets morsomste norske film er tilgjengelig nå! Se hvor du kan streame den her.

Black Mirror: Bandersnatch

Vi har hørt om interaktiv film i årevis, men det var framtidsdystopikerne bak Black Mirror som slo til først med denne choose your own adventure-filmen. Den kan bli morsom, vond eller meta, alt utifra valgene du tar. Se hvor du kan streame den her!

Roma

Alfonso Cuarons Oscar-favoritt er et varmt portrett av en hushjelp i Colonia Roma i Mexico City. En av årets vakreste opplevelser ble sluppet rett på streaming, og så har den jaggu meg en nordmann og en norsk sang i seg også! Se hvor du kan streame den her.

Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War minner ikke om noen annen filmopplevelse. Et høyt tosifret antall karakterer du har møtt i ørten andre filmer blir dumpet inn i den samme altoppslukende historien, og vårt eneste faste punkt er en tragisk intergalaktisk superskurk. Se hvor du kan streame den her!

Lyst på flere streamingtips? Meld deg på nyhetsbrevet vårt, rett under denne artikkelen, så får du tips og nyheter tilsendt hver uke!

Nye filmer og serier