Visstnok en av Norges mest sette serier
Skrevet av:
Publisert:
03.01.2019
Oppdatert:
07.01.2019

Visstnok en av Norges mest sette serier

Ifølge DN er Home and Away er visstnok Norges nest mest populære streamingserie!

Dagens Næringsliv har offentliggjort en liste over Norges mest populære streamingserier, og tallene overrasket oss.

På en suveren førsteplass kroner NRK-sitcomen Side om side, med tolv millioner episodevisninger.

Andreplassen er en større overraskelse: Den australske såpeserien Home and Away. Serien går på lineær-TV på dagtid, og har vart i over 30 år. TV2 Sumo legger ut 230 nye episoder i året!

Oversikten Dagens Næringsliv publiserte baserer seg på tall fra Dplay, Viafree, TV2 Sumo og NRK. Den mest populære tjenesten, Netflix, er utelatt, og det er også tjenester som HBO Nordic og Prime Video.

Videre på lista finner vi flere overraskelser. Norsk reality scorer høyt, men det gjør også NRK-serien Parterapi med komikeren Kevin Vågenes, som har seks millioner visninger.

SKAM har ikke sluppet nye episoder i år, men har likevel nesten like mange episodevisninger som braksuksessen Heimebane.

Vi regner med at den oppsiktsvekkende listen kan ha sammenheng med det snevre utvalget tjenester lista baserer seg på, i tillegg til at tallene representerer antall episodevisninger heller enn individuelle seere, noe som gir serier med mange episoder et klart fortrinn.

Likevel kan vi regne med at Home and Away har over 40 000 faste norske streaming-seere. Se hvor du kan streame Norges nest mest populære serie her!

Rettelse: I en tidligere versjon av denne artikkelen sa vi at visningstall fra Viaplay har bidratt til statistikken. Undersøkelsen har kun brukt tall fra gratistjenesten Viafree.

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie