Disse filmene kan du se offline
Skrevet av:
Publisert:
21.12.2018
Oppdatert:
18.12.2018

Disse filmene kan du se offline

Sjekk ut disse filmene når du er på en lang tur, eller på hytta!

Skal du fly eller dra på hyttetur i juleferien? Du vil kanskje se en film, men har ikke internett og vil ikke pakke med DVD-spiller og halve samlingen?

Hvis du bruker mobil eller nettbrett kan du se film hele ferien! Netflix, Viaplay, Prime Video, CMore og TV2 Sumo gir deg mulighet til å laste ned flere av filmene de har tilgjengelig, og se dem senere. Her er noen anbefalinger fra oss!

Harry Potter-filmene

Hvis du har TV2 Sumo eller CMore (og nok lagringsplass) kan du maratone alle de åtte filmene i Harry Potter-serien. Harry går fra 11-åring til til 17-åring på 20 timer! Se hvor du kan streame dem her.

Coco

Denne Pixar-filmen gikk under radaren for mange, men hva gjør seg vel bedre på en lang tog- eller flytur enn humor, musikk og hjertevarme fra den meksikanske dødsriket? Se hvor du kan streame den her!

Atomic Blonde

En av de kuleste actionfilmene fra i fjor følger Charlize Theron som en MI6-agent i Berlin under Den kalde krigen. Hun etterforsker et mistenkelig dødsfall, spore opp dobbeltagenter og sparker rumper! Se hvor du kan streame den her.

Cam

Dette er en intens og snodig sci-fi-film om en såkalt camgirl, som setter opp et webcam-show for mannlige seere. Én dag får hun ikke tilgang til profilen sin, og oppdager at en nøyaktig kopi fortsetter showet hennes. Se hvor du kan streame den her!

Anchorman

Anchorman har et rykte på seg for å bli morsommere hver gang du ser den. Derfor kan du jo fint se den 20-30 ganger i løpet av ferien din, og oppleve en stadig økende latterkule! Se hvor du kan streame den her.

Grusomme meg, Grusomme meg 2 og Minions

Barn elsker Minions, de elsker skurker og de elsker Alex Rosén! Hvis du trenger å roe ned barna på en kjøretur kan det være nyttig å ha disse tre tilgjengelig offline. Se hvor du kan streame Grusomme meg, Grusomme meg 2 og Minions!

De urørlige

De urørlige er en vinnende komedie om vennskap, tillit og et vennskap mellom to menn som aldri skulle ha møtt hverandre. Last den ned før en flytur, så kan du både gråte og le på egen risiko! Se hvor du kan streame den her.

Baby Driver

Edgar Wright lagde denne rå actionkomedien om en ung sjåfør som må høre på musikk til enhver tid. Baby Driver ble en av 2017s beste actionfilmer, og scorer 100% på Rotten Tomatoes. Se hvor du kan streame den her!

Manchester by the Sea

Et av 2017s beste dramaer vant to Oscarer, og er både hjerteskjærende og tørrvittig, men den satte ikke fyr på norske kinolerret. Hvis du gikk glipp av den kan du laste den ned nå! Se hvor du kan streame den her.

The Disaster Artist

Ingen norske strømmetjenester tilbyr for tiden «verdens dårligste film» The Room. Derimot kan du se The Disaster Artist, komedien om innspillingen av nevnte kultklassiker, når du vil - offline. Se hvor du kan streame den her!

Lyst på flere streamingtips? Meld deg på nyhetsbrevet vårt, rett under denne artikkelen, så får du tips og nyheter tilsendt hver uke!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie