10 TV-serier du kan se offline
Skrevet av:
Publisert:
29.12.2018
Oppdatert:
18.12.2018

10 TV-serier du kan se offline

Vi har samlet noen serier du kan se på en lang tur, eller på hytta.

Hunder

Hvis du skal ta en stressende fly- eller togtur har du kanskje behov for å roe deg ned. Da kan vi anbefale dokumentarserien Hunder, som handler om… hunder. Samt mennesker som har utrolig sterke bånd med hundene sine. Se hvor du kan streame den her!

The Exorcist

Tro det eller ei, men noen lagde en TV-serie basert på skrekk-klassikeren The Exorcist, og den ble utrolig bra! Serien foregår i nåtiden, men følger opp den originale filmen, og byr på noen vilt gode spesialeffekter og gjennomgående spenning! Se hvor du kan streame den her.

Det tredje øyet

Hvis du vil ha litt klassisk, hardbarka norsk krim, er dette en serie du kan laste ned. Viggo Lust er en etterforsker som prøver å løse gåten om datteren Christinas forsvinning. Se hvor du kan streame den her!

South Park

Men du vil kanskje ikke tenke på krimgåter i ferien? Du vil bare le? Da kan jeg glede deg med at South Park også er tilgjengelig offline! Kenny dør, folk er kjipe og aktuelle personer fra den årgangen du velger å laste ned blir latterliggjort med knusende tyngde! Se hvor du kan streame den her.

Mr. Robot

Det er notorisk vanskelig å lage spennende film eller TV av hacking, men denne Fight Club-inspirerte thrilleren får det til! Føl deg som en ekte radikal hacker når du binger den på nettbrettet. Se hvor du kan streame den her!

Homecoming

Regissøren av Mr. Robot har laget enda en serie, med Julia Roberts i hovedrollen! Homecoming er basert på en hørespillpodcast om en rar konspirasjon innen veteranrehabilitering. Dette er en oppfinnsom psykothriller, og Roberts stråler! Se hvor du kan streame den her.

Otto har fått nok

Jeg hadde gått litt lei av Otto Jespersens sinnamann-persona da jeg oppdaget dette rå TV2-programmet der Otto og Emilie Skolmen går løs på lettere irriterende bedrifter og produkter. Se hvor du kan streame det her!

The End of the F***ing World

En ung fyr som tror han er psykopat får med seg en rebelsk jente på en kjøretur der han i utgangspunktet har tenkt å drepe henne i denne mørke komiserien. Serien for deg som hater mennesker, men setter pris på litt ødelagt kjærlighet! Se hvor du kan streame den her.

Peaky Blinders

Folk elsker denne heseblesende serien om den kriminelle familien Shelby, med Cillian Murphy i spissen. Voldelig krimdrama er nemlig mye morsommere når alle snakker britisk og er kledd i 1920-talls-kostymer. Se hvor du kan streame den her!

This is Us

En av USAs mest populære serier for tida følger en familie, med et flettverk av historier fra fortid og nåtid. Tidvis morsomt, ofte sjokkerende og klissete, og serien kommer med grinegaranti! Se hvor du kan streame den her.

Lyst på flere streamingtips? Meld deg på nyhetsbrevet vårt, rett under denne artikkelen, så får du tips og nyheter tilsendt hver uke!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie