Fått deg 4K-TV? Sjekk ut disse filmene
Skrevet av:
Publisert:
01.01.2019
Oppdatert:
18.12.2018

Fått deg 4K-TV? Sjekk ut disse filmene

Fikk du deg en ny 4K-TV til jul? Da er du kanskje på utkikk etter et showcase. Vi har ti forslag!

Roma

Alfonso Cuarons Oscar-favoritt er et varmt portrett av en hushjelp i Colonia Roma i Mexico City. Filmen er fantastisk fotografert, og du kan fint pause den på hvilket du vil av de sylskarpe svart-hvitt-bildene, henge en ramme rundt TV-en og kalle det en dag. Se hvor du kan streame den her!

Mission: Impossible - Ghost Protocol

Mission: Impossible-serien er etterhvert hovedsakelig kjent for å tvinge Tom Cruise til å gjøre veldig farlige ting for vår underholdning. Fireren har seriens kanskje råsete sekvens, der Tom Cruise klatrer opp verdens høyeste bygning, og det ser helt rått ut på den nye TV-en din! Se hvor du kan streame den her.

Annihilation

En vågal og ambisiøs sci-fi-action-kunstfilm fra forfatteren og regissøren av Ex Machina. Natalie Portman spiller en biolog som blir med en gjeng millitærforskere inn i en karantenesone der de møter aliens og metaforer for lidelse. Se hvor du kan streame den her!

Inglourious Basterds

Quentin Tarantino staver ikke bare dårlig, han er også dårlig på verdenshistorie, og derfor leverte han denne historien om en gruppe rølpete amerikanske jøder som dreper Hitler og ender verdenskrigen! Se hvor du kan streame den her.

La mørket vente

Fra regissøren av Green Room og Blue Ruin kommer (trommevirvel) en vakker og voldelig film med nervøs atmosfære og sterke skuespillerprestasjoner. Ulver i Alaska, voldtekstmenn i Irak og traumene som følger døden er stikkord. Se hvor du kan streame den her!

War Machine

Brad Pitt både produserer og spiller hovedrollen i denne filmen, som bygger på boka "The Operators", om USA-generalen Stanley McChrystal, som måtte gå av etter å ha gjort narr av visepresident Joe Biden! Se hvor du kan streame den her.

Man on Fire

Denzel Washington spiller en alkoholisert, utbrent CIA-agent som får han jobb som livvakt for en ni år gammel jente. Hun blir selvfølgelig kidnappet, og Denzel må gjøre alt han kan for å redde henne. Se hvor du kan streame den her!

22 July

Den engelskspråklige Utøya-filmen, fra regissøren av United 93 og Captain Phillips, har en rungende antifascistisk moral. Dette er tungt materiale, men verdt å se i urimelig høy oppløsning! Se hvor du kan streame den her.

Privatliv

Filmkritiker David Ehrlich mener scenen hvor Paul Giamatti onanerer kan være årets beste filmbilde. Hvis du er ute etter litt triste og vonde forhold mellom snille og hyggelige voksne mennesker er dette en fantastisk 4K-film. Se hvor du kan streame den her!

Robin Hood

Det har blitt påstått at Ridley Scotts versjon av Robin Hood-historien med Russell Crowe i hovedrollen er tidenes dyreste film. Det synes i filmens utrolige utsikter, slott og actionsekvenser! Se hvor du kan streame den her.

Lyst på flere streamingtips? Meld deg på nyhetsbrevet vårt, rett under denne artikkelen, så får du tips og nyheter tilsendt hver uke!

Nye filmer og serier