Tegneserie-TV du kan streame nå
Skrevet av:
Publisert:
31.12.2018
Oppdatert:
12.12.2018

Tegneserie-TV du kan streame nå

Enten du foretrekker gørr eller tights er det masse tegneserie-TV å ta i.

Du kan knapt gå på kino uten å få med deg fem-seks Marvel- og DC-titler, men tegneseriene har også gjort sitt inntog i serie-verden. Her er noen anbefalinger fra Streamingguiden!

Marvel's Jessica Jones

Jessica Jones er den eneste gjenlevende av Netflix’ fire originale Hell’s Kitchen-Marvel-serier, og vi håper den ikke forsvinner. Jessica Jones hjemsøkes av en traumatisk fortid og bruker evnene som privatdetektiv og som superhelt til å finne sin mishandler. Se hvor du kan streame den her!

The Flash

The Flash startet som en spin-off fra Arrow, men med en vinnende hovedkarakter og positive vibber har den kanskje forbigått originalen i popularitet. Barry Allen kan løpe like raskt som lynet, og redder uskyldige liv ved hjelp av S.T.A.R.! Se hvor du kan streame den her.

The Chilling Adventures of Sabrina

Folka bak Riverdale har igjen gjort en amerikansk tegneserie fra 50-tallet mørk og skummel. Hvis du husker Sabrina fra 90-talls-sitcomen eller den animerte serien er det bare å stryke assosiasjonene - her er Satan er konstant nærvær, og alle Sabrinas venner er i konstant livsfare. Se hvor du kan streame den her!

The Walking Dead

Den absolutt mest populære skrekkserien bygger på Robert Kirkmans tegneserier om de gjenlevende menneskene som prøver å overvinne havet av zombier. Serien byr på stadig større fallhøyde, gripende karakterer og god zombieaction! Se hvor du kan streame den her.

Preacher

Kulttegneserien Preacher er merkelig og voldelig, noe serien ikke holder tilbake på. Vi følger en prest som er hard på flaska og pistolen (Dominic Cooper) som tviler kraftig fram til han får noen ville krefter. Han teamer opp med eksen sin, noen vampyrer og Gud. Se hvor du kan streame den her!

Legion

Noah Hawley, forfatteren bak TV-versjonen av Fargo, fikk etter alt å dømme full kreativ frihet da han skrev denne serien løst basert på X-Men-skurken Legion, som er Professor X sin sønn. Serien minner om veldig lite annet, og vi ser hovedpersonen gjennomgå en fordreining fra mann med sinnslidelser, via superhelt til superskurk! Se hvor du kan streame den her.

Marvel’s Runaways

The Tick

The Tick har tidligere vært en animasjonsserie og en sitcom, og nå er det samme teamet igang med en storslått produksjon på Prime Video. I en verden hvor superhelter har eksistert i århundrer, finner en regnskapsfører uten krefter ut at byen hans er i jernhånden til en superskurk. Han ender opp med en uventet blå superpartner! Se hvor du kan streame den her.

Supergirl

Supergirl følger opp i The Flash sine lettbeinte fotspor. Hun er en jente, hun går i skjørt og hun banker opp superskurker. Melissa Benoist er vilt sjarmerende i hovedrollen som Kara Zor-El/Danvers, og serien leverer både drama, humor og action. Se hvor du kan streame den her!

Lyst på flere streamingtips? Meld deg på nyhetsbrevet vårt, rett under denne artikkelen, så får du tips og nyheter tilsendt hver uke!