9 juleepisoder du kan streame nå
Skrevet av:
Publisert:
12.12.2018
Oppdatert:
09.12.2019

9 juleepisoder du kan streame nå

Streamingguiden hjelper deg å finne fram i streaming-jungelen. Se hvor du kan streame juleepisodene!

Enhver serie med respekt for seg selv burde ha minst én juleepisode. Her er noen tips du kan finne i Streamingguiden!

Black Mirror

Jon Hamm (Mad Men), Rafe Spall (Hot Fuzz), Oona Chaplin og Natalia Tena (begge fra Game of Thrones) spiller de største rollene i White Christmas, juleepisoden av den teknodystopiske serien Black Mirror. Hvis du vil ha en bekmørk sci-fi-jul er dette episoden for deg!

Se hvor du kan streame den her.

SKAM

I niende episode av SKAM sesong 3 gikk det hardt for seg. Med Nils Bechs underfundige versjon av O Helga natt, paralleller til Baz Luhrmanns Romeo+Juliet og et halvt år med flashbacks nådde historien om Isak og Even et juleklimaks.

Se hvor du kan streame den her!

Futurama

Futurama er veldig morsomt på sitt beste, og episoden Xmas Story fra sesong 2 er verdt et gjensyn. Fry lærer hvordan julefeiringa har forandret seg over tusen år, og blir forfulgt av en drapslysten robot-julenisse spilt av John Goodman!

Se hvor du kan streame den her.

Karl Johan

I episode 10 av sesong 3 forlot Erik og Hasse Karl Johan til fordel for julegata i Røros. De møtte en hest, fikk høre to helt nye julesanger, og vi fikk se den nye juleklassikeren Da julekvelden kom brått på kjerringa med Eli Hagen.

Se hvor du kan streame den her!

Venner for livet

Det er flere juleepisoder av Friends, men den beste er The One With The Holiday Armadillo fra sesong 7. Ross vil introdusere Ben for Hanukkah, men Ben elsket alltid jul. Derfor kler Ross seg ut som et høytidsbeltedyr!

Se hvor du kan streame den her.

Community

Community hadde flere juleepisoder - deriblant en musikalepisode og en hyllest til filmen Rope. Vi holder en knapp på Abed’s Uncotrollable Christmas, den dukkeanimerte episoden fra sesong 2. Den følger Abeds psykotiske episode og en påfølgende terapigruppe. Det er mer hjertevarmende enn det høres ut.

Se hvor du kan streame den her!

Downton Abbey

Det er ikke så mange år siden Downton Abbey var en av de mest populære TV-seriene, og du kan ta et gjensyn når du vil. I julespesialen på slutten av andre sesong tok Crawley-familien og noen få tjenere en tur til Duneeagle-slottet i Skottland, og spenningen var til å ta og føle på!

Se hvor du kan streame den her.

Side om side

NRK-sitcomen der masse kjente NRK-ansikter spiller ut absurde nabosituasjoner kom tilbake med en frittstående juleepisode! Julen har kommet til Granli, og i alle husene i gaten forberedes høytiden.

Se hvor du kan streame den her!

Doctor Who

Doctor Who har årlige julespesialer, men jeg har valgt meg en favoritt. A Christmas Carol (sesong 5 episode 14 i strømmetjenesten) er Matt Smiths første juleepisode som Doktoren, og remikser Charles Dickens’ klassiske historie med romskip og flyvende haier!

Se hvor du kan streame den her.

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie