8 filmer om havet du kan streame nå
Skrevet av:
Publisert:
26.12.2018
Oppdatert:
14.12.2018

8 filmer om havet du kan streame nå

Aquaman flommer innover Norges kinolerreter, og Streamingguiden har samlet noen sjø-favoritter.

Vaiana

Havet får pluss for å være en egen karakter (ikke i overført betydning) i denne Disney-filmen om Vaiana, høvdingsdatter på en polynesisk øy. Hun teamer opp med halvguden Maui, drar på et sinnsykt eventyr og synger fantastiske sanger. Se hvor du kan streame den her!

Kon-Tiki

Før Thor Heyerdahl ble kjent for å snakke dårlig engelsk i OL mente han at Polynesia hadde blitt befolket fra Sør-Amerika. Han testet teorien ut i praksis ved å flyte over havet på en balsa-flåte, bli angrepet av haier og ta noen kjipe telefoner hjem til familien! Se hvor du kan streame den her.

Titanic

Verdens mest populære film? Joda, den handler om havet vettu! Jack og Rose forelsker seg på tvers av båtens strenge klasseskille, men når Celine Dion har sunget ferdig er det bare én som kan overleve. Se hvor du kan streame den her!

Oppdrag Nemo

En av Pixars beste filmer åpner, i kjent stil, med en forferdelig og tragisk scene det er umulig å komme gjennom uten å grine med stygt ansikt, før den gradvis løfter deg opp med rørende familieverdier og morsomme havdyr! Se hvor du kan streame den her.

Historien om Pi

Enten du tar den som en dekonstruksjon av tro og tvil eller en teknisk demonstrasjon av hvor kult flyvefisk kan se ut på film, står Historien om Pi til toppkarakter! I filmen forteller den indiske mannen "Pi" Patelom hvordan han som 16-åring overlevde et skipsforlis og følt på havet i en redningsbåt en tiger. Se hvor du kan streame den her!

The Shallows

Det er mange hai-filmer å ta tak i, men denne er en av de beste og utvilsom den hai-filmen med mest handling satt til havet. Blake Lively slipper såvidt unna en hai-konfrontasjon, men kommer seg ikke til land. Dette er en intens og effektfull thriller! Se hvor du kan streame den her.

Den lille havfruen

16 år gamle Ariel er en havfrue, men hun har lyst til å bli menneske. Hun samler på gafler og feilaktig kunnskap om livet på vann, og drømmer om et liv sammen med prins Erik. Gullstandarden for en Disney-prinsesse-film har rå musikalsanger og en heftig skurk. Se hvor du kan streame den her!

Det store blå

To av verdens beste fridykkere rivaliserer i denne nydelige filmen fra Luc Besson. Filmen bygger på to virkelige personer, men finner på artige fakta som at de vokste opp sammen i Hellas og døde mens de tevlet på åttitallet! Se hvor du kan streame den her.

Lyst på flere streamingtips? Meld deg på nyhetsbrevet vårt, rett under denne artikkelen, så får du tips og nyheter tilsendt hver uke!

Nye filmer og serier