8 romantiske serier du kan streame nå
Skrevet av:
Publisert:
13.12.2018
Oppdatert:
12.12.2018

8 romantiske serier du kan streame nå

Vi har samlet noen herlige serier som holder romansen gående!

Denne uka hadde Crazy Rich Asians premiere på norske kinoer. Det er den filmen som har blitt etterspurt mest på Filmweb i år, og i den anledning har vi samlet noen romantiske TV-serier.

Det er vanskelig å gjøre romantikk på TV - I en film kan paret fint forelske seg i halvannen time og være lykkelige sammen de siste fem minuttene, men på TV må hjulene rulle hver uke, og da ender man fort opp med noen ulykkelige perioder per karakter i løpet av seriens gang.

Disse åtte seriene har klart å holde romantikken i live, og vi applauderer dem for det!

Outlander

Tidsreise, skotsk historie og het sex. Det er lite denne serien ikke byr på! En gift sykepleier fra 1945 blir sendt tilbake til 1743, og møter en skotsk hunky kriger ved navn Jamie Fraser. Se hvor du kan streame den her!

How I Met Your Mother

Noen fans ble brent av seriens siste episode, men denne sjarmerende rom-sitcomen følger Ted Mosbys mange år som etterstrebersk singelgutt før han endelig finner kona og kjærligheten! Se hvor du kan streame den her.

Jane the Virgin

Få nordmenn har et nært forhold til telenovelaene denne serien bygger på og gjør narr av, men hvis du er ute etter sympatisk TV-romantikk som oser energi, er dette serien for deg. Serien kaster også inn et par drap, tvilsom medisinsk praksis og onde tvillinger. Se hvor du kan streame den her!

A Discovery of Witches

En heks som prøver å distansere seg fra miljøet oppdager en forhekset bok i et bibliotek på Oxford. Sammen med en livstrøtt akademiker-vampyr finner hun nye hemmeligheter om den magiske underverden. Romantikken mellom Teresa Palmer og Matthew Goode er til å ta og føle på! Se hvor du kan streame den her.

You're the Worst

En romantisk serie om kjipe mennesker, penger, Los Angeles, sex og depresjon. Yay! Her står dårlig stemning og dårlige valg i fokus, men virkelige følelser og et av de beste humor-castene på TV veier opp for tungsinnet. Se hvor du kan streame den her!

Crazy Ex-Girlfriend

En musikal-komiserie om en psykisk syk advokat som flytter til en småby i håp om å bli sammen med barndomscrushet sitt. Serien er veldig morsom, oppfinnsom, og gjør noen vågale valg med hovedpersonen og de sentrale romansene! Se hvor du kan streame den her.

Catastrophe

Irske Sharon blir overraskende gravid etter at amerikanske Rob har vært innom London på en svipptur. De to gjør et vanskelig og klumsete forsøk på å forelske seg og bli et par i denne enestående humorserien. Se hvor du kan streame den her!

Match

En fullstendig håpløs fyr ved navn Stian forsøker å etablere og opprettholde et romantisk forhold, og vi følger det hele gjennom to sportkommentatorer som gir løpende oppdateringer på Stians innsats! Se hvor du kan streame den her.

Lyst på flere streamingtips? Meld deg på nyhetsbrevet vårt, rett under denne artikkelen, så får du tips og nyheter tilsendt hver uke!

Nye filmer og serier