Streamingguiden anbefaler 8 animerte superheltfilmer
Skrevet av:
Publisert:
14.12.2018
Oppdatert:
10.12.2018

Streamingguiden anbefaler 8 animerte superheltfilmer

Denne uka kan du se Spider-Man: Into the Spider-Verse på kino, eller du kan bli hjemme og sjekke ut disse åtte anbefalingene.

De utrolige

Her følger vi superheltfamilien De utrolige gjennom en ekstrem midtlivskrise med konsekvenser for hele verden. Superhelter er forbudt, men Herr Utrolig savner ungdomstida, og går med på å gjøre et mystisk og lugubert oppdrag for en privat aktør, helt uten å informere familien. Når noe går skeis må de komme til unnsetning. Se hvor du kan streame den her!

Batman Beyond: Return of the Joker

Det produseres enorme mengder Batman-animasjon, og han er godt representert på denne lista. Batman Beyond fulgte opp Batman: The Animated Series, og er en sci-fi-serie om en gammel Batman som har funnet en ny, ung arvtager. I filmen Return of the Joker er jokeren, tro det eller ei, tilbake for revansj på flaggermusfyren! Se hvor du kan streame den her.

Big Hero 6

Da Disney kjøpte Marvel var det få som så for seg at Disney-animatørene skulle ta for seg denne obskure tittelen fra tegneseriebiblioteket deres. En actionpacket komedie og tap og savn, med en enorm, dødelig kose-robot i sentrum — se hvor du kan streame den her!

Lego Batman-filmen

Teamet bak Lego-filmen drar Batman-myten fra hverandre og setter den sammen igjen i en visuelt slående og leken komedie med et enormt stjernelag av plast-helter og -skurker! Se hvor du kan streame den her.

Batman: Under the Red Hood

DC slipper et par animerte Batman-filmer i året, og Under the Red Hood fra 2010 er den sterkeste og mest modne filmen. En ny skurk dukker opp i Gotham, og bruker Jokerens gamle moniker. Kan det være noen som står Batman nær? Se hvor du kan streame den her!

Megahjerne

Mange gikk kanskje glipp av denne animasjonsfilmen fra 2010 fordi den minnet litt for mye på barnefavoritten Grusomme meg. Denne helt Minions-frie komedien følger superskurken Megahjerne, som én dag presterer å drepe superhelten har alltid har kjempet mot. Hva skal han gjøre nå? Se hvor du kan streame den her.

Gutten og jernkjempen

Ja, OK, vi strekker kanskje definisjonen av en superhelt litt vel langt, men den flyvende kjemperoboten i denne filmen er en fantastisk karakter, og Gutten og jernkjempen er en av mine absolutte favorittfilmer. Se hvor du kan streame den her!

Planet Hulk

Hvis du har sett Thor: Ragnarok kjenner du kanskje igjen litt av dette — Hulken blir sendt i eksil, og ender opp på en fremmed planet der han må kjempe gladiatorkamper mot andre mektige vesener! Se hvor du kan streame den her.

Lyst på flere streamingtips? Meld deg på nyhetsbrevet vårt, rett under denne artikkelen, så får du tips og nyheter tilsendt hver uke!

Nye filmer og serier