NRK er i Streamingguiden
Skrevet av:
Publisert:
06.12.2018
Oppdatert:
06.12.2018

NRK er i Streamingguiden

NRK er lisensfinansiert, så du må ikke betale en ekstra krone for å få tilgang til de 9000 titlene de har liggende. Her er noen serietips fra oss!

Heimebane

Heimebane var en stor suksess både på Llineær-TV og i nettspiller, og snart får vi se sesong 2 av serien! Ane Dahl Torp blir den første kvinnelige fotballtreneren på toppnivå, og John Carew overrasker som skuespiller! Søk den opp i Streamingguiden her.

Latterlig smart

Dette er enkel NRK-edutainment. Hver uke får en standupkomiker 5 dager til å lære om et vanskelig vitenskapelig tema, og forberede en standup. Dag Sørås snakker om pest, Siri Kristiansen drar vitser om skrantesjuka og Christian Mikkelsen må bryne seg på en supervulkan. Søk det opp i Streamingguiden her!

Le Bureau

Jeg prøvde å anbefale denne serien til min krimglade far, og han svarte «Le Bureau? Er det en fransk versjon av Kontoret?» Isåfall har franskmennene tatt konseptet i en dyster thrillerretning! Søk den opp i Streamingguiden her.

Lisenskontrolløren

Jeg vil anbefale alle Streamingguidens lesere å ta et dypdykk i NRK-arkivet og oppdage de snodige programmene Norges Eneste Kanal sendte da sosialdemokratiet var på sitt sterkeste. Eventuelt kan du sjekke ut Lisenskontrolløren, en vekselvis hysterisk og ettertenksom serie som tar dypdykket for deg. Søk det opp i Streamingguiden her!

Lykkeland

NRKs nyeste storsatsning følger oppstarten av den norske oljebransjen på 60- og 70-tallet gjennom fire unge mennesker som får livene sine snudd på hodet! Søk den opp i Streamingguiden her.

Jorden rundt på seks steg

Hver uke skal to norske kjendiser teste ut teorien om at alle på kloden er forbundet gjennom seks bekjentskap. De blir plassert i et isolert verdenshjørne, finner en tilfeldig person, og skal følge en kjede på maks seks bekjentskaper, fram til en internasjonal kjendis. Søk det opp i Streamingguiden her!

Unge lovende

Denne dramakomedien om en gjeng unge, kreative kvinner i Oslo ble solgt inn som en norsk Girls, men har over 4 sesonger utviklet seg i en helt egen retning. Nå er alle episoder av serien ute, så hvis du fortsatt henger etter kan du søke den opp i Streamingguiden her.

ZombieLars

NRK Super lager mye morsomt og lærerikt for de aller minste, men denne serien henvender seg til barn fra 12 og oppover. En rå dramakomedie der zombier, hekser og ninjaer blir brukt som et bilde på diskriminering og utenforskap, med episoder fra nazirallies og overraskende brutale barne-TV-scener. Søk den opp i Streamingguiden her!

Uten pappa

NRK har mange dokumentarserier for ungdom, men denne traff meg hardest. Komiker Mikkel Niva har vokst opp uten far, og vil i utgangspunktet lage en serie om hvordan det har påvirket han og andre i hans situasjon. Men tør han å ta en telefon og ringe mannen han har tenkt på halve livet? Søk den opp i Streamingguiden her.

Oslo Zoo

En arbeidsledig akademiker må kjøre privattaxi i Oslo for å få mat på bordet, og blir tvinnet inn i pussige situasjoner. Amir Asgharnejad (kanskje Norges morsomste mann) spiller hovedrollen i denne serien, som har gått litt under radaren for de fleste. Søk den opp i Streamingguiden her!

Lyst på flere streamingtips? Meld deg på nyhetsbrevet vårt, rett under denne artikkelen, så får du tips og nyheter tilsendt hver uke!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie