10 filmer med grusomme foreldre
Skrevet av:
Publisert:
05.12.2018
Oppdatert:
09.12.2019

10 filmer med grusomme foreldre

De aller fleste med levende foreldre har et noenlunde vanskelig forhold til dem. Når du har sett disse filmene, kommer du nok til å se dine i et litt bedre lys!

Ondskapens hotell

Faren din tok deg kanskje med på noen turer du ikke satte pris på, men låste han deg og familien din inne på et hotell en hel vinter, for så å angripe dere med øks? Neppe.

Se hvor du kan streame Ondskapens hotell her!

Precious

Moren din er kanskje slitsom iblant, men moren i Precious behandler datteren sin grusomt fordi hun misunner oppmerksomheten datteren får fra faren sin - oppmerksomhet i form av voldtekt!

Se hvor du kan streame Precious her.

Hulk

Faren til Hulken drepte moren hans og planlegger å drepe kjæresten. Da ser du kanskje litt lysere på den slitsomme juleferien med familien.

Se hvor du kan streame Hulk her!

Star Wars: The Empire Strikes Back

Har du en forelder som leder et brutalt, intergalaktisk fascistisk imperie? Nei? Da er du heldigere enn Luke Skywalker!

Se hvor du kan streame Star Wars: The Empire Strikes Back her.

Austin Powers: International Man of Mystery

Faren din var kanskje fraværende. Men var han nedfryst mesteparten av livet ditt, for så å komme tilbake for å utslette verden og uttrykke skuffelse over hvem du har blitt? Isåfall har du Streamingguidens dypeste medfølelse.

Se hvor du kan streame Austin Powers: International Man of Mystery her!

Gudfaren 3

Noen er så uheldige at de har foreldre som er involvert i organisert kriminalitet. Mary Corleone er enda mer uheldig: Hun ble skutt på kirketrappa av en kule som var ment for faren hennes!

Se hvor du kan streame Gudfaren 3 her.

Chinatown

Du har kanskje opplevd noen leie øyeblikk med familien. I Chinatown voldtar Noah Cross sin 15 år gamle datter og oppdrar datteren deres som hennes søster. Familiekranglene føles ikke så tunge i sammenligning, gjør de?

Se hvor du kan streame Chinatown her!

There Will Be Blood

Daniel Plainview adopteren en gutt etter at faren dør i en arbeidsulykke. Deretter bruker han sønnen for å opprettholde et familievennlig image, for så å forlater senere barnet når det ikke lenger er nødvendig. Alt i alt, hakket verre enn den gangen pappa mistet deg i butikken!

Se hvor du kan streame There Will Be Blood her.

That’s My Boy

Har din bortkomne far betalt så lite skatt at han må i fengsel? Og har han deretter prøvd å innynde seg, så du kan betale han ut av det? Og er han dessuten Adam Sandler på sitt mest irriterende? Nei, det regnet vi med at du ikke kjente deg igjen i.

Se hvor du kan streame That’s My Boy her!

Matilda

Foreldrene dine gir deg kanskje ikke all den oppmerksomheten du fortjener, men glemte de å skrive deg inn på skolen fordi de regnet med at du var fire år gammel da du egentlig var seks? Isåfall kommer du sannsynligvis til å kjenne deg igjen i denne filmen!

Se hvor du kan streame Matilda her.

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie