Du kan streame Disneys nyinnspillinger nå
Skrevet av:
Publisert:
05.12.2018
Oppdatert:
05.12.2018

Du kan streame Disneys nyinnspillinger nå

Disney elsker å lage nye versjoner av favorittfilmene sine, og vi elsker å se dem!

Gleder du deg til de nye Dumbo-, Aladdin- og Løvenes konge-filmene? Det finnes allerede 10 live action nyinnspillinger av Disney-tegnefilmer som du kan streame nå!

101 dalmatinere

Glenn Close er fantastisk som Cruella De Vil, en motemogul som er villig til å begå utallige lovbrudd for å få seg en kåpe med dalmatinerpels. Hun stikker av med Anita og Rogers 15 valper, samt 84 valper av ukjent opphav, og de to voksne dalmatinerne må redde dem. Se hvor du kan streame 101 dalmatinere her!

102 dalmatinere

Cruella klarte altså ikke å samle materialer til kåpen sin, men fire år senere var hun tilbake. Denne gangen krevde hun én ekstra hund, så hun kunne sy en krage på kåpen sin. Det er noen år siden jeg så denne, men jeg er rimelig trygg på at hun feilet igjen! Se hvor du kan streame 102 dalmatinere her.

Alice in Wonderland

Tim Burtons versjon av Alice i Eventyrland startet Disneys remake-kjør for fullt da den ble en av de mesttjendende kinofilmene noensinne. Her er Alice hele 19 år, men blir dratt tilbake til Eventyrland. Se hvor du kan streame Alice in Wonderland her!

The Sorcerer’s Apprentice

Gjengen bak National Treasure og forfatterne som senere skulle skape Narcos lagde denne spaca fantasyfilmen satt i nåtidens New York. Filmen er basert på kortfilmen Trollmannens læregutt fra Fantasia, og Nicolas Cage spiller trollmannen! Se hvor du kan streame The Sorcerer’s Apprentice her.

Maleficent

Hva hvis den onde skurken egentlig var en misforstått antihelt? Dette spørsmålet ligger i bunnen av masse fanfiction, og Disney dro den fram fra arkivet for å gi nytt liv til historien om Tornerose. Angelina Jolie har kinnebina for rollen, og stråler. Se hvor du kan streame Maleficent her!

Cinderella

Aksepott er kanskje den kjedeligste Disney-prinsesse-filmen, men live action-versjonen har nydelige bilder, Cate Blanchett som en nydelig ond stemor og et fint budskap for verdens unge jenter: Ha mot og vær snill! Se hvor du kan streame Cinderella her.

Jungelboken

Det er vanskelig å med hånden på hjertet kalle dette en live action-film. Det løper en liten gutt gjennom den jungelen, men alle dyr, planter og utsikter han møter på er dataanimert. Snart kommer teamet tilbake med en helanimert «live action» Løvenes konge film, men se hvor du kan Streame Jungelboken her!

Alice Through the Looking Glass

Alice har brukt de siste tre årene på å seile de sju hav og drive handel, men hun blir dratt tilbake til Eventyrland for et tidsreise-eventyr der hun må redde The Mad Hatter! Se hvor du kan streame Alice Through the Looking Glass her.

Peter og dragen

Forfatteren og regissøren David Lowery hadde laget to lavbudsjettsfilmer med kunstnerisk vold da han fikk som oppgave å nyinnspille Peter og dragen. Originalen var en musikal om en gutt som hadde en tegnefilm-drage, men 2016-versjonen er både varmere og mer ettertenksom. Se hvor du kan streame Peter og dragen her!

Skjønnheten og udyret

Den mest direkte nyinnspillingen fra Disney hittil gjenskaper nesten hver eneste scene fra den animerte klassikeren, og effekten er slående. Emma Watson er perfekt castet som Belle, den smarte og litt utenforstående jenta som setter udyret på rett kjøl! Se hvor du kan streame Skjønnheten og udyret her.

Lyst på flere streamingtips? Meld deg på nyhetsbrevet vårt, rett under denne artikkelen, så får du tips og nyheter tilsendt hver uke!

Nye filmer og serier