Norske Thea er verdens mest populære skuespiller
Skrevet av:
Publisert:
03.12.2018
Oppdatert:
04.09.2019

Norske Thea er verdens mest populære skuespiller

Thea Sofie Loch Næss er ifølge IMDb verdens mest populære skuespiller. Her kan du streame filmene hennes!

Thea Sofie Loch Næss er 22 år gammel, født i Kristiansand og oppvokst i Oslo. For tiden troner hun på toppen av IMDbs «Starmeter», som rangerer navn etter hvor mye de blir søkt på.

Popularitetsrykket har sannsynligvis sammenheng med hennes rolle i tredje sesong av The Last Kingdom, som ble sluppet på Netflix for to uker siden i noen land som ikke er Norge. Her til lands må vi vente til NRK har vist sesongen før den dukker opp på Netflix om et år.

Noen har kanskje også sett Thea Sofie i én episode av NRK-serien Unge lovende eller som Alma i Costa del Kongsvik. Vi har samlet Theas tre (3) langfilmer, og du kan streame dem nå!

Natt til 17.

«At en pen og dannet jente fra Oslos vestkant er kjæreste med en somalisk gutt - og også får morens velsignelse for forholdet - virker ganske urealistisk.» Dette sto i Sunnmørspostens terningkast 3-anmeldelse av Natt til 17., Theas filmdebut i en alder av 17. Se hvor du kan streame den her!

Dryads - Girls Don't Cry

Et pussig band flytter inn i en gammel villa, og skrur nabolaget på hodet i denne ungdomsfilmen om vennskap, narsisisme og selvrealisering! Se hvor du kan streame den her.

Birkebeinerne

Thea var nederst på rollelista, men like fullt minneverdig, i Nils Gaups episke filmatisering av birkebeinernes anstrengelser for å redde kongssønnen Håkon Håkonsson i borgerkrigen mot baglerne. Se hvor du kan streame den her!

Lyst på flere streamingtips? Meld deg på nyhetsbrevet vårt, rett under denne artikkelen, så får du tips og nyheter tilsendt hver uke!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie