9 serier du kan sette på når ungen våkner klokka fem
Skrevet av:
Publisert:
26.11.2018
Oppdatert:
23.03.2020

9 serier du kan sette på når ungen våkner klokka fem

Det er fortsatt natt, men en liten krabat insisterer på at det er morgen. Da trenger du å sette på noe med farger og pipestemmer!

Personlig har jeg 0 barn, men jeg har tre nevøer, så jeg kjenner til følelsen av å bli hoppet oppå av et lite barn før sola har stått opp. Du trenger å sette på noe som holder barnet i ro mens du setter på kaffen og gjør deg klar for en hard dag. Her er ni hete tips til slitne småbarnsforeldre!

Peppa gris

Peppa gris trenger neppe noen introduksjon. Hun er en søt og rampete gris som elsker å være ute, og dette har blitt dokumentert i over 200 episoder! Se hvor du kan streame den her.

My Little Pony: Friendship is Magic

I min barndom var My Little Pony noen fargerike leker. Siden den gang har de fått fem ganger større øyne og blitt symbolet for vennskap og morsom animasjon. Se hvor du kan streame den her!

Mouk

Brunbjørnen Mouk og katten Chavapa reiser rundt i verden på syklene sine, og videochatter hjem til menneskevennene sine. Kjempesøt animasjonsstil og enkle historier fra hele verden! Se hvor du kan streame den her.

Oddbods

Syv pelsekledde klumpevenner leker, drar på eventyr og finner på hverdagsmoro, med gøyal animasjon og ingen dialog! Se hvor du kan streame den her.

Den magiske skolebussen på nye eventyr

En ny animert serie fra barneskolen i Walkerville, der barna lærer om naturfag gjennom den magiske skolebussen. Se hvor du kan streame den her!

Hilda

Denne serien foregår i «en verden som ligner på det Skandinavia sent i det 20. århundre». Hilda er en nysgjerrig jente med blått hår som går på eventyr i en magisk skog! Se hvor du kan streame den her.

Kaptein Supertruses episke eventyr

Fjerdeklassingene Thomas og Harald har hypnotisert den strenge rektoren deres til å bli Kaptein Supertruse, en superhelt i bleie. Se hvor du kan streame den her!

Vi bare bjørner

Grizzly, Panda og Isbjørn er tre brødre som prøver å passe inn, finne seg venner og kjøpe mat, noe som viser seg å være vanskelig siden de er bjørner! Se hvor du kan streame den her.

Carmen Sandiego

Pek-og-klikk-videospillet om Carmen Sandiego har blitt til en av Netflix' beste barneserier. Carmen Sandiego, en mestertyv som bruker ferdighetene sine til gode gjerninger, reiser verden rundt for å stoppe VILEs onde planer. Hun får hjelp av smarte medhjelpere.

Se hvor du kan streame den her!

Nye filmer og serier