Prime er på Streamingguiden - 10 serietips fra oss
Skrevet av:
Publisert:
16.11.2018
Oppdatert:
16.11.2018

Prime er på Streamingguiden - 10 serietips fra oss

Amazons strømmetjeneste Prime Video er nå å finne i Streamingguiden, og de har et rått utvalg serier, inkludert mange originals. Her er noen tips fra oss!

The Purge

En TV-serie som foregår i universet til en av Streamingguidens mest populære filmserier! En totalitær amerikansk regjering har bestemt at all kriminalitet er lovlig i 12 timer hvert år, og i serien får vi gå i dybden på noen av de pårørte. Sjekk den ut i Streamingguiden her!

Homecoming

Julia Roberts gjør TV for (såvidt vi vet) første gang! Homecoming er basert på en hørespillpodcast om en rar konspirasjon innen veteranrehabilitering. Dette er en oppfinnsom psykothriller, og Roberts stråler! Sjekk den ut i Streamingguiden her.

The Grand Tour

Det store trekkplasteret da Prime kom til Norge var den uoffisielle Top gear-oppfølgeren The Grand Tour. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May er tilbake, og budsjettene er merkbart høyere enn hos BBC! Sjekk den ut i Streamingguiden her.

The Marvelous Mrs Maisel

Hvis du slår Gilmore Girls og Mad Men sammen og attpåtil gjør det hele veldig jødisk, får du The Marvelous Mrs Maisel. Serien kommer fra Amy Sherman-Palladino og følger en frustrert 60-tallsfrue som begynner med standup. Sjekk den ut i Streamingguiden her!

The Man in the High Castle

Basert på Philip K. Dicks bok om en verden der Tyskland og Japan vant andre verdenskrig, og nå kontrollerer USA. Serien går lenger enn boka, og spekulerer både i tung scifi og filosofi. Sjekk den ut i Streamingguiden her!

Fleabag

Phoebe Waller-Bridge, kjent som L-337 fra Solo: A Star Wars Story og som forfatteren bak Killing Eve. Fleabag er en rørende og hysterisk morsom serie om en kvinne som dealer med traumer! Sjekk den ut i Streamingguiden her.

Community

Favorittsitcommen til de av oss som vokste opp på internett! Community handler om en kollokviegruppe som lærer å holde sammen gjennom paintball, filmreferanser, dukkeanimasjon og psykisk sykdom. Sjekk den ut i Streamingguiden her!

This Is Us

En av USAs mest populære serier for tida følger en familie, med et flettverk av historier fra fortid og nåtid. Tidvis morsomt, ofte sjokkerende og klissete, og serien kommer med grinegaranti! Sjekk den ut i Streamingguiden her.

The Romanoffs

Mad Men-skaper Matthew Weiner står bak denne antologiserien om folk verden over som tror de er ettefølgere av den russiske kongefamilien. Aaron Eckhart og Christina Hendricks er blant skuespillerne i denne ambisiøse serien. Sjekk den ut i Streamingguiden her!

Forever

Maya Rudolph fra Bridesmaids og Fred Armisen er et grått ektepar som har vent seg til et kjedelig liv før de bestemmer seg for å dra på en skitur. Slutten av episode 1 og 2 har store spoilere, men vi anbefaler denne snodige humorserien varmt! Sjekk den ut i Streamingguiden her.

Nye filmer og serier