Grey’s Anatomy har kommet til Viaplay
Skrevet av:
Publisert:
12.11.2018
Oppdatert:
11.12.2018

Grey’s Anatomy har kommet til Viaplay

Endelig er 14 sesonger av sykehusdramaet tilgjengelig for abonnenter. Sjekk det ut i Streamingguiden her!

14 sesonger av Grey's Anatomy ligger nå på Viaplay! Du kan storkose deg med denne intense såpeserien om kjærlighet, kirurgi, hjertesmerte og intriger på Seattle Grace Hospital (senere Seattle Grace Mercy West Hospital og Grey Sloan Memorial Hospital) uke etter uke.

Gjennom en periode med «Serien er ikke tilgjengelig hos noen av våre leverandører» har den aldri duppet langt ned på Streamingguidens liste over mest populære serier, og nå har den iherdige søkingen deres båret frukter.

Lenge har TV2 Sumo vært den eneste strømmetjenesten som har Grey's, men da bare episodene som har gått på lineær-TV de siste ukene, og det har derfor ikke vært mulig å se serien fra ende til annen uten en feit DVD-samling.

De av dere uten særlig behov for søvn, dopauser eller arbeidshverdag kan spurte gjennom hele serien på rundt ti dager, men for de fleste andre kan dette gjensynet bre seg utover vinteren og våren.

Vær vitne til at McDreamy og McSteamy kommer og går, og følg gjengens utrettelige arbeid for å redde noen liv gjennom elleve år! Meredith, Alex, Bailey og Webber er de fire gjenværende kirurgene fra sesong 1, så hvis du falt av for noen år siden er det mange nye fjes og komplisert familiehistorikk å ta innover seg.

Få et gjensyn med flykrasjet i sesong 8, eller Den Veldig Triste Sesongen som fulgte. Grey's Anatomy er kanskje blant sykehus-dramaene som har minst til felles med virkelighetens kirurgi — jeg har selv måttet rope «steng dette sykehuset!» ganske mange ganger når overlegene gjør åpenbart ulovlige og umoralske snuoperasjoner — men det er også et TV-drama med sterkt persongalleri og et levende portrett av vennskap mellom kvinner.

Enten du vil ha et gjensyn eller dyppe stortåa i Grey's-bassenget for første gang, kan du finne serien i Streamingguiden!

Nye filmer og serier