Serier med kompromissløse damer
Skrevet av:
Publisert:
09.11.2018
Oppdatert:
09.11.2018

Serier med kompromissløse damer

Damer før: Pene å se på, store kjoler.

Damer nå: Får ting gjort (på TV).

How to Get Away With Murder

Viola Davis får tygge skjermen i småbiter, 40 minutter av gangen. Hun er juslæreren på en prestisjefylt skole, og sammen med fem studenter blir hun innblandet i en drapssak!

Homeland

Claire Danes ar Carrie Mathison, en CIA-agent med bipolar lidelse og dårlig tid. Gjengen bak 24 har laget dette prestisjedramaet, og Carrie er en vilt givende karakter å følge.

Parks and Recreation

Leslie Knope vil gjøre alt bedre for alle, gjennom lokalbyråkrati i en småby i Indiana. Hennes ustoppelige engasjement har ingen grenser, og gradvis blir alle i avdelingen vunnet over av entusiasmen!

The Good Wife

Hva går egentlig gjennom hodet på de trofast konene som står ved siden av skandalemenn? Etter at mannen hennes går gjennom en sjuk sex- og korrupsjonsskandale må Alicia Florrick tilbake til advokatkarrieren sin. The Good Wife følger Alicia, og vi lærer hvor smart, ressurssterk og iskald hun egentlig er.

Supergirl

Hun er en jente, hun går i skjørt og hun banker opp superskurker. Denne lettbeinte tegneserie-verdenen står ene og alene på Melissa Benoists vilt sjarmerende skuldre, og der er vanskelig å peke på én TV-karakter som får flere ting gjort.

Gilmore Girls

Lorelei Gilmore hadde et vanskelig forhold til sine kontrollerende, søkkrike foreldre, og stakk hjemmefra da hun fikk barn som 16-åring. Hennes enormt intelligente datter Rory, nå 16, vil ha et forhold til besteforeldrene. Så følger sju år med kjærlig friksjon mellom tre generasjoner Gilmore!

Bates Motel

Mora di er kanskje glad i deg, men er hun villig til å ofre alt for å skjule dine drapstendenser for omverden? Neppe. Men det er Vera Farmiga, som mesterlig overspiller rollen som Norma Bates i Bates Motel, en slags krysning mellom Twin Peaks og Pretty Little Liars. Kos deg!

Crazy Ex-Girlfriend

Jeg, for min del, elsker når ting på TV er rare. Uventede. Egenarta. Denne musikal-komiserien om en psykisk syk advokat som flytter til en liten by i håp om å bli sammen med barndomscrushet er veldig morsom, dypt personlig, og har en av de beste hovedpersonene jeg har sett på humor-TV på noen år.

Lyst på flere streamingtips? Meld deg på nyhetsbrevet vårt, rett under denne artikkelen, så får du tips og nyheter tilsendt hver uke!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie