Kliss! Klass! 10 filmer med kjærlighet på pinne
Skrevet av:
Publisert:
09.11.2018
Oppdatert:
09.12.2019

Kliss! Klass! 10 filmer med kjærlighet på pinne

Du vil se filmer om par som virkelig elsker hverandre. Du vil gråte. Du vil se bort på kjæresten og tenke «hvorfor er du ikke mer som [skjønn hovedperson]?» We’ve got you covered!

The Notebook

Det går ikke an å skrive denne lista uten å inkludere Nicholas Sparks-filmer, og den største Sparks-klassikeren, The Notebook, er å finne på streaming. Ryan Gosling, Rachel McAdams, død, alderdom, klining i regnet. Dette er peak kliss!

Se hvor du kan streame den her.

Your name

En smash-hit-anime om en gutt og en jente som våkner opp i hverandres kropper iblant, og dras mot hverandre. Nydelig dynamisk animasjon, gode karakterer og en kraftig mengde kliss gjør dette til en rå filmopplevelse.

Se hvor du kan streame den her!

Stolthet og fordom

Enkelte kliss-entusiaster føler denne Jane Austen-adaptasjonen er altfor kort, på bare litt over to timer, men vi føler det er akkurat nok å le, grine og godte seg med.

Se hvor du kan streame den her.

Safe Haven

Mer Nicholas Sparks, og denne gangen følger vi en kvinne som har stukket av fra den voldelige, alkoholiserte mannen sin og forelsket seg i en ny mann i en ny by. Hva skjer når hemmeligheten røpes? Hva skjer når drittsekk-mannen finner ut av det? Kliss og klass! Og dødsfall, selvfølgelig.

Se hvor du kan streame den her!

The Fault in Our Stars

Dødssyke tenåringer! Det vondeste, mest sårbare jeg kan tenke meg. De elsker hverandre, og de lider. Og de kliner i Anne Frank-huset, til rungende applaus. John Greens bok blir trofast satt på skjermen med sjarmerende skuespillere. Sjekk det ut!

Se hvor du kan streame den her.

Brokeback Mountain

To cowboys elsker hverandre, men samfunnet aksepterer det ikke. De får hver sin kone, og møtes på fisketurer. De tør ikke å vie livene sine til hverandre. Det er vondt og vakkert. Inntil flere norske strømmetjenester har filmen, så du har ingen unnskyldning.

Se hvor du kan streame den her!

Like Crazy

Dette er lavmælte greier, med Anton Yelchin, Felicity Jones og en veldig tidlig Jennifer Lawrence. Anna er en britisk student i L.A., som forelsker seg i Jacob. Hun blir boende etter at visumet hennes har gått ut, og de blir stengt ute av hverandres liv. Sjekk ut denne klissete anbefalingen fra oss!

Se hvor du kan streame den her.

La La Land

En musikal satt i et ellers noenlunde realistisk Los Angeles, med rå sanger og koreografi, og Ryan Gosling! Den lange drømmesekvensen mot slutten av filmen der Mia og Sebastian ser for seg hva livene deres kunne blitt er fenomenalt god kliss.

Se hvor du kan streame den her!

Everything, Everything

Flere dødssyke tenåringer! 18 år gamle Maddy har en autoimmun sykdom, og kan ikke forlate huset. En nydelig nabogutt med et tragisk familieliv bestemmer seg for å besøke henne og gi henne et liv. Sjekk ut denne nydelige tenåringsklisset!

Se hvor du kan streame den her.

Carol

Men du vil kanskje ikke ha tenåringskliss? Du vil ha sofistikert voksenkliss? Vi har dét også, vi! Rooney Mara spiller en arbeider i New York på 1950-tallet som møter Carol (Cate Blanchett), en forlokkende og elegant kvinne fanget i et ulykkelig ekteskap. Carols mann truer med å frata Carol foreldrerett over datteren.

Se hvor du kan streame den her!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie