Streamingguiden anbefaler 10 romantiske komedier
Skrevet av:
Publisert:
02.11.2018
Oppdatert:
09.12.2019

Streamingguiden anbefaler 10 romantiske komedier

Menn, kvinner, vitser, regn, løping gjennom flyplasser. Her er ti romantiske komedier du kan streame nå!

When Harry Met Sally

When Harry Met Sally er en klar anbefaling for deg som liker snakkete romcoms der vi virkelig blir kjent med karakterene. Harry mener at menn og kvinner ikke kan være venner fordi sex alltid kommer i veien, men Sally er uenig. Vi følger dem gjennom 11 år og finner ut hvem so har rett.

Se hvor du kan streame den her.

The Big Sick

En selvbiografisk romantisk komedie skrevet av Kumail Nanjiani (som også spiller hovedrollen) og Emily Gordon. Dette er en hysterisk komedie, men den skal også innom arrangert ekteskap, kulturforskjeller, vanskelige foreldreforhold og akutt dødelig sykdom før den lander.

Se hvor du kan streame den her.

En ny dag truer

Den aller beste «leve én dag igjen og igjen»-filmen følger en kjip værmann som blir snødd inn i en småby der han lager den årlige reportasjen om skogmurmeldyret Phil, som sies å kunne forutse været. En morsom, hjertevarm og filosofisk film de flese kan sette pris på.

Se hvor du kan streame den her.

Bridget Jones’ dagbok

Bridget Jones er en usikker kvinne i 30-åra som har en liste nyttårsforsetter hun piner seg selv med, men aldri kommer til å gjennomføre. Hun møter Mark Darcy og Daniel Cleaver, og derfra baller det på seg. Hvis du har gått glipp av denne hysteriske klassikeren eller trenger et gjensyn er det bare å sjekke den ut i Streamingguiden!

Se hvor du kan streame den her.

Notting Hill

Mer Hugh Grant til folket! Denne gangen driver han en liten reisebokhandel i Notting Hill i London, er skilt, og må dele leiligheten med en illeluktende venn. Så dukker verdens største filmstjerne opp, spilt av Julia Roberts. Kan de få det til å funke? Vi skal ikke spoile, men du finner svaret på blant annet Netflix.

Se hvor du kan streame den her.

Forgetting Sarah Marshall

Mer kjendis-kvinne-dating, og denne gangen følger vi Peter, en litt tafatt musiker som nylig ble dumpet av TV-stjerna Sarah Marshall. Han har reist til Hawaii for å få alt på avstand, men så skal søren meg Sarah flytte inn rett ved siden av… sammen med sin nye rockestjerne-kjæreste.

Se hvor du kan streame den her.

The Proposal

Sandra Bullock er en intens sjef som risikerer å bli utvist til hjemlandet Canada, og derfor erklærer at hun egentlig er forlovet med assistenten/undersåtten sin, spilt av Ryan Reynolds. For å holde bløffen gående må de møte hans foreldre og gjennomføre bryllupet.

Se hvor du kan streame den her.

(500) Days of Summer

De sier det rett ut: Dette er en historie om kjærlighet, men ikke en kjærlighetshistorie. De går hver til sitt, men først må vi rekonstruere forholdet og finne ut hvordan Tom feiltolket Summer, og hva han kan lære av det. En sjarmerende, smart og oppfinnsom film du burde ta en titt på!

Se hvor du kan streame den her.

The Holiday

Kate Winslet og Cameron Diaz trenger forandring i livene sine, og bestemmer seg for å bytte hus i juleferien. Det er litt fremmedgjørende, men de forelsker seg raskt i hver sin fyr. Denne Nancy Meyers-filmen er varm og morsom, og kan streames fra blant annet HBO Nordic!

Se hvor du kan streame den her.

What If

Daniel Radcliffe er Wallace, en håpløs romantiker som har droppet ut av medisinstudiet. Foreldrene er skilt, eksen var utro og han trenger en oppsving. Når han møter Chantry, spilt av en sykt sjarmerende Zoe Kazan, oppstår en gnist. Men hun har kjæreste, så de blir venner, en plan som går ca. like bra som i andre romcoms.

Se hvor du kan streame den her.

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie