De 10 mest populære filmene du kan streame gratis!
Skrevet av:
Publisert:
26.10.2018
Oppdatert:
26.10.2018

De 10 mest populære filmene du kan streame gratis!

Alt koster penger, inkludert abonnement-strømmetjenester, men hvis du først har punga ut for Netflix, HBO Nordic, Viaplay og CMore er det kjipt å måtte punge ut en ekstra 50-lapp for å leie akkurat den filmen du vil se. Derfor har vi samlet de 10 mest populære filmene som er tilgjengelig gratis for abonnenter.

Black Panther

Den nest mest populære filmen på hele Streamingguiden (per uke 43) er Marvel-filmen Black Panther, Ryan Cooglers afrofuturistiske actionfilm med rå afrikanske aksenter, gøyal teknologi og Michael B. Jordan som en av Marvels beste skurker. Ta deg turen til Viaplay hvis du er abonnent!

My Dinner with Hervé

Altså, det er ganske rått at en TV-film om den kortvokste fransk-amerikanske skuespilleren Hervé Villechaize er blant Streamingguidens mest populære filmer. Folk digger Peter Dinklage, og du kan se han på HBO Nordic!

Thor: Ragnarok

Viaplay er sterke på Marvel-fronten, og de er også eneste abonnementstjeneste med tegneserieuniversets kanskje morsomste film, Thor: Ragnarok. Thor-filmene var lenge seige og tørre fantasy-filmer, men Ragnarok overvant formelen med sin pussige kombinasjon av åttitall, humor og Hulken.

Star Wars: The Last Jedi

Den nyeste, og mest kontroversielle, Star Wars-episoden utvider og fornyer universet med gode karakterskildringer, rå action og en slags rekonstruksjon av eventyrformelen serien er bygget på. Nok en gang er Viaplay-abonnentene heldige!

Operation Eichmann – Jakten på rettferdighet

Nazister er dårlige, og vi liker å se dem jaktet ned. Netflix er stedet for en av Streamingguidens mest populære filmer, om aksjonen for å finne og straffe Adolph Eichmann, hjernen bak Holocaust!

Fantastic Beasts and Where to Find Them

JK Rowlings utvidelse av Harry Potter-universet tar oss til Amerika på 1920-tallet, der navnene er mindre tullete, men moroa vedvarer. CMore har filmen tilgjengelig for abonnenter!

Logan

Vanskelig å finne en mørkere og mer voksen superheltfilm enn Logan, en løs adaptasjon av Old Man Logan, der Wolverine er en av svært få mutanter igjen. Brutal og intens, men menneskelig og slettes ikke blottet for humor. Filmens største inspirasjonskilde, tenke-westernen Shane, ligger også i Streamingguiden, men er pussig nok ikke blant de mest populære.

John Wick

Intens voldsfilm om Keanu Reeves’ forkjærlighet for hunden hans. Når hunden blir drept av noen usle kriminelle, får de vite at Keanu slettes ikke er en kjedelig fyr. Han er verdens beste leiemorder, og han er ute etter alle de kjenner. Rå action, gøyal verdensbygging og peak Keanu ligger for dine føtter på CMore!

The Purge 2: Anarchy

Moroskrekk om økende klasseskiller i USA! Oppfølgeren til overraskelseshitten The Purge, med det idiotiske/geniale premisset «én dag i året er all kriminalitet lovlig». Dette premisset ble det altså bygget fire filmer og en TV-serie på, og den femte filmen ryktes å bli den siste. Ta deg en kveldstur til HBO Nordic!

Spider-Man: Homecoming

Marvel gjør det sterkt blant Streamingguidens brukere, og i Spider-Man: Homecoming er naboedderkoppen ute på nye eventyr. Denne edderkoppen er yngre, morsommere og gjør backflips på Viaplay!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie