Stream disse skrekk-seriene før Halloween
Skrevet av:
Publisert:
26.10.2018
Oppdatert:
22.10.2019

Stream disse skrekk-seriene før Halloween

Halloween-sesongen er i gang, og en film eller to holder ikke for deg. Neida, du trenger serier du kan følge i timesvis for at Halloween-stemninga skal ose gjennom hele kroppen. Streamingguiden har tips!

The Chilling Adventures of Sabrina

Denne herlig satan-fylte serien fra skaperne av Riverdale bygger på den veldig gamle og nostalgiske tegneserien med samme navn, og har Kiernan Shipka fra Mad Men i hovedrollen. Netflix' algoritmer har funnet ut at ingen liker sesonger på mer enn ti episoder, så de slipper en halv sesong hvert halvår, og det passer oss utmerket!

Se hvor du kan streame den her.

The Strain

Guillermo del Toro skrev og regisserte piloten til denne vampyrserien med masse blod og gørr. Carlton Cuse, tidligere showrunner for Lost, styrer skipet, og vi kan ikke skjønne hvorfor det ikke ble mer blest rundt denne skrekkserien!

Se hvor du kan streame den her.

American Horror Story

De fleste har vel gjort seg opp en mening om AHS, den kokko-campy skrekkserien fra folka som ga deg Glee. Et mer eller mindre konsekvent cast drar deg gjennom en mer eller mindre ny setting for hver sesong. Hver sesong starter sinnsykt og vokser seg verre og verre.

Se hvor du kan streame den her!

The Walking Dead

Den absolutt mest populære skrekkserien bygger på Robert Kirkmans tegneserier om de gjenlevende menneskene som prøver å overvinne havet av zombier. Stadig større fallhøyde, gripende karakterer og god zombieaction venter deg!

Se hvor du kan streame den her.

The Haunting of Hill House

Et hjemsøkt familiedrama med vond spøkelsesgrøss, der alle episoder er regissert av showrunner Mike Flanagan, fyren bak kvalitets-skrekk som Oculus og Hush. Arvesynd og barndomstraumer står like sterkt i denne serien som grusomme spøkelser, og den kommer med Streamingguidens varme anbefaling!

Se hvor du kan streame den her.

True Blood

«Hvorfor er vampyrer så skumle og gamle? De burde være unge, sexy og kule!» Dette var kanskje utgangspunktet bak True Blood, den satiriske sjangerserien som satte vampyrer tilbake på TV-kartet for ti år siden. Gjennom sju sesonger med heit sørstats-gotikk får du følge samspillet mellom mennesker, vampyrer og stadig flere overnaturlige vesener.

Se hvor du kan streame den her!

Buffy the Vampire Slayer

Hvis du foretrekker skrekken din med snodig dialog, stygge 90-talls-antrekk og intens dekonstruksjon kan vi anbefale Buffy. En sjelden serie der hver episode føles som en helt ny verden, fra sci-fi-action via musikal til sosialrealistisk studie i sorg etter dødsfall i familien.

Se hvor du kan streame den her!

Stranger Things

En pastisj av alt Stephen King eller Steven Spielberg har satt navnet sitt på, med en gjeng sjarmerende barn i hovedrollene, traff Netflix for to år siden. Det var tydeligvis alt verden ønsket seg og mer, så Stranger Things ble raskt en av verdens mest populære TV-serier. Tre sesonger ligger ute, og de av oss som tåler litt skrekk kan kose oss med en binge-runde!

Se hvor du kan streame den her.

Nye filmer og serier