8 filmer om skumle aliens du kan streame nå
Skrevet av:
Publisert:
13.09.2018
Oppdatert:
23.03.2020

8 filmer om skumle aliens du kan streame nå

Filmwebs streamingguide hjelper deg å finne slemme ting fra verdensrommet som vil drepe deg!

Predator er ute, men hvis du ikke fikk nok skumle romvesener i den filmen er det mange flere ute på internett!

Predator - den usynlige fiende

Dette er en enkel anbefaling - hvis du likte den tredje/fjerde/sjette Predator-filmen vil du sannsynligvis sette pris på den første, der Arnold Schwarzenegger slåss mot en predator i Sentral-Amerika.

Søk opp Predator - den usynlige fiende i Streamingguiden her!

Invasion of the Body Snatchers

Det finnes fire versjoner av denne filmen — Invasion of the Body Snatchers (1956), Invasion of the Body Snatchers (1978), Body Snatchers (1993) og The Invasion (2007) — men dette er vår favoritt. Nydelig creepy atmosfære!

Søk opp Invasion of the Body Snatchers i Streamingguiden her!

Attack the Block

Britisk urban alien-action med harde politiske overtoner, humor og de kuleste aliensene et relativt lavt budsjett kan kjøpe deg! Regissør Joe Cornish og hovedrolleinnehaver John Boyega debuterte i listas kanskje kuleste film, som du kan streame på SF Anytime!

Søk opp Attack the Block i Streamingguiden her!

Alien³

Hvis du ikke har sett Alien og Aliens skal du selvfølgelig gå gjennom dem først. De er klassikere og bør definitivt sees! Men den forhatte Alien³ er kanskje den best regisserte dårlige filmen vi har sett. Creepy locations, ekte spenning og noen rå bilder ligger i bunnen av denne ellers lite gjennomtenkte oppfølgeren.

Søk opp Alien³ i Streamingguiden her!

Klodenes kamp

Steven Spielberg regisserer, Tom Cruise prøver å redde familien sin, H. G. Wells er kildematerialet og fokuset ligger på skumle marsboere som invaderer jorda for å ta ressursene våre! Ta fjernkontrollen fatt og se denne på Prime Video i kveld!

Søk opp Klodenes kamp i Streamingguiden her!

The Thing

Invasion of the Body Snatchers har allerede dekket «aliens som imiterer mennesker»-punktet på denne lista, men få filmer matcher John Carpenters The Thing når det kommer til nervepirrende isolasjon og monstre som er minst like fryktingytende når du ser dem som når du ikke gjør det. Filmen foregår på en forskningsstasjon i Antarktis, men du kan streame den i sofavarmen.

Søk opp The Thing i Streamingguiden her!

Starship Troopers

Denne satiriske filmen handler om at krig er fascistisk men at fascisme kanskje ikke er så farlig? Ikke vet jeg, men Starship Troopers har en stor og lojal fanskare, og aliens som holder seg veldig bra til tross for tjue år med teknologisk utvikling på CGI-fronten.

Søk opp Starship Troopers i Streamingguiden her!

Edge of Tomorrow

Her er vi mer i action- enn skrekkland, men aliensa er ikke noe mindre truende! Tom Cruise blir drept av invaderende aliens, men våkner igjen for å finne ut at han lever i en tidssløyfe, der han gang på gang må bli drept av aliens for å endelig skulle beseire dem.

Søk opp Edge of Tomorrow i Streamingguiden her!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie