Fjorårets 10 mest sette filmer: Se hvor du kan streame dem her
Skrevet av:
Publisert:
27.04.2018
Oppdatert:
01.10.2018

Fjorårets 10 mest sette filmer: Se hvor du kan streame dem her

Streamingguiden vår viser vei i jungelen av strømmetjenester. Disse filmene burde du se i helgen!

Gikk du glipp av noen store kinofilmer i fjor? Fortvil ikke! Med Filmwebs nye streamingguide kan du kjapt finne ut hvilke strømmetjenester som tilbyr akkurat det du vil se. Så kanskje det er på tide å sjekke ut noen av de mest sette kinofilmene fra 2017, hjemme i stua.

10. IT

“IT” er fjorårets største skrekkfilm, både i publikums og anmeldernes øyne. Åttitallsnostalgien, kombinert med Bill Skarsgårds gjennomcreepy tolkning av tidenes skumleste klovn, dro over 240 000 nordmenn ned i kinosetet, og det kan være nyttig å sjekke ut IT hjemme i stua før oppfølgeren dukker opp i 2019.

Søk opp IT i Streamingguiden her!

9. FIFTY SHADES DARKER

“Fifty Shades Darker” trakk hakket færre publikummere enn forgjengeren. Kan det ha vært fordi enkelte heller vil kose seg med Christian Grey alene på en skjerm enn å måtte dele ham med en fullsatt kinosal? Isåfall er muligheten her! Du kan se Fifty Shades Darker nå, på flere plattformer.

Søk opp Fifty Shades Darker i Streamingguiden her!

8. THE BOSS BABY

Spedbarn som snakker med voksenstemme og gjør ting ingen babier har motorisk kontroll til å gjennomføre er barnefilm-gull! Nesten 280.000 trakk til kinosalene for å få med seg den bittelitte sjefen. “The Boss Baby” dyttet barnefilmer som “Lego Batman-filmen”, “Biler 3” og “Dyrene i Hakkebakkeskogen” av topplista, og du kan se den hjemme nå!

Søk opp The Boss Baby i Streamingguiden her!

7. FAST & FURIOUS 8

Fast og/eller Furious-serien er en fascinerende franchise. Den har gått fra en relativt lavmælt film om ulovlig gatebilløp i LA til en verdensomspennende actionserie om superhelt-karakterer som gjør klin umulige ting med bilene sine. Straight Outta Compton-regissør F. Gary Gray tok seg av den åttende filmen i serien, “Fast & Furious 8”.

Søk opp Fast & Furious 8 i Streamingguiden her!

6. VAIANA

Fengende sanger, nydelig animasjon og en rå hovedperson, pakket inn i alt en Disney-prinsesse-film trenger, gjorde denne filmen til en kinovinner i fjor. Lite topper en Disney-singalong, så selv om du fikk den med deg på kino kan det være morsomt å sjekke ut “Vaiana” på en strømmetjeneste nær deg!

Søk opp Vaiana i Streamingguiden her!

5. PIRATES OF THE CARIBBEAN: SALAZAR'S REVENGE

Etter noen år tok Johnny Depp på seg pirathatten, piratparykken og pirat-eyelineren igjen, og det norske publikummet var på plass! Ekstra stas var det selvsagt at den femte Pirates-filmen hadde norske regissører. Hvis du likevel gikk glipp av Jack Sparrows eventyr kan du sjekke dem ut hjemme.

Søk opp Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge i Streamingguiden her!

4. GRUSOMME MEG 3

Barn elsker Minions, de elsker skurker og de elsker Alex Rosèn! Grusomme meg overgikk begge forgjengerne i besøkstall, og er kun slått av spin-offen Minions. Kjøp den nå, sett på TV-en og la barna kose seg mens du tar en lur i 101 minutter, eller sett deg ned med dem hvis du deler deres forkjærlighet for Alex Rosén.

Søk opp Grusomme meg 3 i Streamingguiden her!

3. SKJØNNHETEN OG UDYRET

Disney har hatt stor suksess med å lage remakes av deres største tegnefilm-suksesser. “Skjønnheten og Udyret” er intet unntak, og leverer varene for Disney-fans i alle aldre. Med Emma Watson og Dan Stevens i hovedrollene følger den animasjonsfilmen trofast, men med storslåtte eventyrbilder i live action. Du kan sjekke den ut nå!

Søk opp Skjønnheten og udyret i Streamingguiden her!

2. ASKELADDEN - I DOVREGUBBENS HALL

En storslått norsk eventyrfilm for hele familien, fra regissøren av Gåten Ragnarok! Den første i en planlagt serie på tre filmer om Espen Askeladd trakk flere lass med eventyrlystne kinogåere, men hvis du likevel ikke fikk muligheten til å se “Askeladden - I Dovregubbens hall” på kino, kan du streame den denne helgen!

Søk opp Askeladden - I Dovregubbens hall i Streamingguiden her!

1. STAR WARS: THE LAST JEDI

Det åttende kapittelet i kanskje verdens mest populære filmserie hadde premiere helt på slutten av året, men stakk likevel av med førsteplassen. Norske anmeldere elsket den, og det gjorde publikum også, med noen svært høylytte unntak i internetts kommentarfelt. Hvis du ikke tok turen i vinter, og fortsatt lurer på hvordan det går med Rey, Poe, Finn og Luke Skywalker etter 2015s “The Force Awakens” er det bare å løpe til din favoritt-strømmetjeneste!

Søk opp Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi i Streamingguiden her!

Kinofilmer du kan kjøpe eller leie